5x nieuwe restaurants in Zwolle

Nieuwe-restaurants-in-Zwolle

De Zwolse Hanzestad is een bezoekje meer dan waard. Het centrum wordt omringd door prachtige grachten en in de stad kun je heerlijk rondwandelen. Wanneer je zin hebt, duik je een winkel in of kies je één van de vele leuke plekjes om wat te eten en/of te drinken. Wij brachten een aantal nieuwe en hippe restaurants in Zwolle een bezoek om jou te vertellen wat je ervan kunt verwachten.

1. Anne&Max

De eerste vestiging van ‘Anne&Max’ buiten de randstad bezoek je nu in Zwolle. Onder het genot van rust en ruimte klets je gezellig bij met je vrienden of maak je van jouw tafel een fijne werkplek. Zit je binnen? Dan heb je zicht op de mooie koffiebar met heerlijke gebakjes voor bij de koffie. Ook heb je zicht op de keuken waar de hele dag door ontbijt en brunch wordt gemaakt. Vanaf tien uur kun je hier terecht om te lunchen. Op de menukaart staan veel verschillende gezonde veganistische en vegetarische opties. In de namiddag geniet je van een hapje en een borreltje.

Anne&Max vind je aan de Sassenstraat, nummer 39.
Het restaurant is van maandag tot zaterdag geopend van 8:00 tot 18:00 uur, op zondag van 9:00 tot 17:30 uur.

nieuwe-restaurants-zwolle

Anne & Max Zwolle

2. Ibu Satebar

Deze maand opent Ibu Satébar voor het eerst haar deuren in Zwolle. Ibu Satébar heeft al meerdere vestigingen in de randstad en staat onder andere bekend om eenvoudige Indonesische gerechten. Voor lekkere satés, loempia’s, soepjes en gebakken groenten ben je hier aan het juiste adres. De zaak is mooi en sfeervol ingericht, en op vrijdag- en zaterdagavond wordt de satébar omgetoverd tot cocktailbar. Je kiest dan uit verschillende lekkere cocktails van de cocktailkaart.

Je vindt Ibu Satébar aan de Melkmarkt, nummer 35.
Het restaurant is van dinsdag tot zondag geopend, van dinsdag tot zaterdag van 11:30 – 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

reis-magazine-travel-rumors

3. Backwerk

In 2001 werd onder de naam Backwerk in Duitsland de eerste zelfbedieningsbakkerij geopend. Door de jaren heen groeide Backwerk uit tot een volwaardig selfservice foodconcept met meerdere vestigingen. Backwerk is een ideale plek om tot rust te komen wanneer je aan het winkelen bent of om tussendoor snel en goedkoop wat te eten en/of te drinken. Ook kun je hier rustig zitten om te werken. De snelle zelfbediening is erg handig en je hebt keuze uit veel verschillende goed belegde broodjes, lekkere smoothies,  koffie en lekkernijen voor bij de koffie. Zowel binnen als buiten zijn genoeg zitplekken.

Backwerk vind je aan de melkmarkt op nummer 16.
Het restaurant is iedere dag geopend, maar heeft verschillende openingstijden. Bekijk hieronder de openingstijden voor het restaurant in Zwolle:
maandag 11:00-17:30 uur
Dinsdag 8:30-17:30 uur
Woensdag 8:30-17:30 uur
Donderdag 8:30-19:00 uur
Vrijdag 8:30-17:30 uur
zaterdag 8:30-17:00 uur
Zondag 11:00-17:00 uur

Nieuwe-restaurants-in-Zwolle

Backwerk Zwolle

4. Brass Boer Thuis

Het nieuwste restaurant van Jonnie en Thérèse de Boer, eigenaren van de eveneens Zwolse zaak De Librije (3 Michelinsterren) en van Brass Boer op Bonaire, is een feit. Vorige maand opende Brass Boer Thuis haar deuren voor de echte fijnproevers onder ons. Bij Brass Boer Thuis wordt dezelfde stijl gehanteerd op Bonaire, maar dan met lokale gerechten. In deze culinaire hotspot geniet je van heerlijke familiemenu’s of van de bijzondere Chefs Specials. Ook kun je zelf je eigen menu samenstellen. Alle gerechten zijn uniek en vind je niet snel bij andere restaurants in Zwolle terug. Ook zorgen ze voor heerlijke wijnen van over de hele wereld die perfect bij de gerechten aansluiten.

Je vindt het restaurant van Brass Boer Thuis aan Nieuwe Markt 21.
Van maandag tot dinsdag kun je er terecht van 17:30 tot 22:00 uur en op woensdag tot zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

Zwolle-Brass-Boer-Thuis

Brass Boer Thuis in Zwolle

5. De Pizzabakkers

Ook behoort het restaurant van De Pizzabakkers bij nieuwe restaurants in Zwolle. Het restaurant is leuk en sfeervol ingericht en er is veel plek om te zitten. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met verschillende pizza’s voor een laag prijsje, waarbij vegetariërs keuze hebben uit vier vegetarische pizza’s. Naast pizza’s hebben zij ook andere Italiaanse gerechten en kun je kiezen uit verschillende salades en nagerechten. De pizza’s worden gebakken in een Italiaanse houtoven waardoor ze extra knapperig zijn. Ook kun je telefonisch je favoriet doorgeven en deze vervolgens afhalen. Let op: bij De Pizzabakkers is het niet mogelijk om contant te betalen.

Je vindt De Pizzabakkers aan de Sassenstraat, nummer 9.
Het restaurant is van zondag tot donderdag open van 17:00 tot 22:00 uur en vrijdag tot zaterdag van 17:00 tot 23:00 uur.

Zwolle-Pizzabakkers

De Pizzabakkers in Zwolle


Wil je ook weten waar je het lekkerste kunt borrelen in Zwolle? Ook hier is Travel Rumors je een stap voor en zetten wij onze vijf favoriete borrelplekken op een rijtje!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *