Top
  >  Eten & Drinken   >  3x exclusieve restaurants in Nederland
bakersdough-exclusieve-restaurants-nederland

Laatst bijgewerkt op maart 4, 2024

Normaal gesproken is de vraag: van welke keuken houd jij het meest? In plaats van: van welk ingrediënt houd jij het meest. Daar dachten deze restauranteigenaren toch even anders over. Ga eens voor iets anders, ga uiteten bij één van deze 7 verrassende restaurants. Allemaal een eigen identiteit met een gemene deler: het draait exclusief om één ingredient of product.

The Avocado Show

Yep, de naam zegt het al, in dit Amsterdamse restaurant draait het om de populaire groene, volle, romige vrucht: de avocado. Van salades en poké bowls tot hamburgers en desserts, de chefs weten van de vreemdste combinaties de lekkerste gerechten te maken. Zelfs wafels met chocolade én avocado. Who would have thought! En allemaal prachtig gedecoreerd, waardoor het bijna (ja, bijna) te mooi is om op te eten. Bij deze healthy hotspot verwen je echt álle zintuigen.
Website: The Avocado Show
Openingstijden:
zeven dagen per week, van 09.00 tot 17.00 uur

Exclusieve restaurants in Nederland

The Avocado Show

Bouillon Brothers

Bouillon: de basis voor de lekkerste soepen en een gezonde vervanger van een kopje koffie. Bij deze nieuwe hotspot in de Amsterdamse Houthavens pruttelen potten vol bouillon, die je naar keuze zo rijk kunt maken als je wilt met verse groenten, noodles, powerfoods of specerijen. Bestel je bouillon via de website of maak een keuze in de winkel. Met verse koffie, fruitige juices en een sappig stuk bananenbrood en wachten bij Bouillon Brothers namelijk echt geen straf.
Website: Bouillon Brothers
Openingstijden:
van maandag t/m zaterdag, bekijk de website voor de openingstijden.

Exclusieve restaurants in Nederland

Bouillon Brothers

Baker’s Dough

Ben jij ook zo iemand die te weinig deeg overhoudt tijdens het bakken van een appeltaart of alle stukjes cookie dough uit een jar B&J ijs vist? Dan gaat cookie dough bar Baker’s Dough in Rotterdam jou intens gelukkig maken! Kies je favoriete deeg, voeg een topping toe en maak het extra hemels met een grote scoop ijs. Of kies een van ‘Mama’s very best specials’ als U’R PEANUTS of THE #DOUGHMYGOD.
Website: Baker’s Dough
Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag van 11.00 – 12.00 uur en zondag van 12.00 – 22.00 uur.

Exclusieve restaurants in Nederland

Baker’s Dough

post a comment