Top
  >  Eten & Drinken   >  7x exclusieve restaurants in Nederland
bakersdough-exclusieve-restaurants-nederland

Normaal gesproken is de vraag: van welke keuken houd jij het meest? In plaats van: van welk ingrediënt houd jij het meest. Daar dachten deze restauranteigenaren toch even anders over. Ga eens voor iets anders, ga uiteten bij één van deze 7 verrassende restaurants. Allemaal een eigen identiteit met een gemene deler: het draait exclusief om één ingredient of product.

The Avocado Show

Yep, de naam zegt het al, in dit Amsterdamse restaurant draait het om de populaire groene, volle, romige vrucht: de avocado. Van salades en poké bowls tot hamburgers en desserts, de chefs weten van de vreemdste combinaties de lekkerste gerechten te maken. Zelfs wafels met chocolade én avocado. Who would have thought! En allemaal prachtig gedecoreerd, waardoor het bijna (ja, bijna) te mooi is om op te eten. Bij deze healthy hotspot verwen je echt álle zintuigen.
Website: The Avocado Show
Openingstijden:
zeven dagen per week, van 09.00 tot 17.00 uur

Exclusieve restaurants in Nederland

The Avocado Show

Bouillon Brothers

Bouillon: de basis voor de lekkerste soepen en een gezonde vervanger van een kopje koffie. Bij deze nieuwe hotspot in de Amsterdamse Houthavens pruttelen potten vol bouillon, die je naar keuze zo rijk kunt maken als je wilt met verse groenten, noodles, powerfoods of specerijen. Bestel je bouillon via de website of maak een keuze in de winkel. Met verse koffie, fruitige juices en een sappig stuk bananenbrood en wachten bij Bouillon Brothers namelijk echt geen straf.
Website: Bouillon Brothers
Openingstijden:
van maandag t/m zaterdag, bekijk de website voor de openingstijden.

Exclusieve restaurants in Nederland

Bouillon Brothers

VITTORE C

Op naar het zuiden als je trek hebt in plakjes flinterdun gesneden rundvlees. Het Tilburgse VITTORE C is de eerste carpacciobar van Nederland. Geen zin in vlees? Bestel een bordje tonijn- of bietencarpaccio. Met een basis van vlees, vis, groenten of fruit kunnen vegetariërs namelijk ook bij deze hotspot terecht voor een heerlijk bord carpaccio. Geen tijd om lang te tafelen? Take it away!
Website: VITTORE C
Openingstijden:
woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur.

Exclusieve restaurants in Nederland

VITTORE C

Baker’s Dough

Ben jij ook zo iemand die te weinig deeg overhoudt tijdens het bakken van een appeltaart of alle stukjes cookie dough uit een jar B&J ijs vist? Dan gaat cookie dough bar Baker’s Dough in Rotterdam jou intens gelukkig maken! Kies je favoriete deeg, voeg een topping toe en maak het extra hemels met een grote scoop ijs. Of kies een van ‘Mama’s very best specials’ als U’R PEANUTS of THE #DOUGHMYGOD.
Website: Baker’s Dough
Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag van 11.00 – 12.00 uur en zondag van 12.00 – 22.00 uur.

Exclusieve restaurants in Nederland

Baker’s Dough

Wilde Kroketten

Lekker met de lunch op vrijdag, op een wit bolletje in het weekend of als snack tijdens het stappen: kroketten. Neerlandsch trots. En daar zijn ze het bij restaurant Wilde Kroketten helemaal mee eens. Van eend tot oester, de vulling van deze gefrituurde rakkers zijn bijzonder smakelijk. En de setting is prachtig. Een wijntje of biertje erbij en genieten maar.
Website: Wilde Kroketten
Openingstijden: net geopend, bekijk de website voor de exacte openingstijden.

Exclusieve restaurants in Nederland

Wilde Kroketten

Poké Delicious

Poké bowls: de nieuwe food trend, overgevlogen vanuit Hawaï. Deze één-koms-maaltijden met rijst, groente, vis, vlees of fruit zijn niet alleen ontzettend lekker, maar passen ook bij een healthy lifestyle. En de lekkerste bowls vind je bij Poké Delicious in Utrecht. Mix ’n match je eigen bowl of kies een van de heerlijke specials. Geen zin om de deur uit te gaan? Laat je bowl thuisbezorgen!
Website: Poké Delicious
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00 uur

Exclusieve restaurants Nederland

Poké Delicious

I-Scream Waffle

Ga je binnenkort naar de Foodhallen in Amsterdam? Zorg dat je genoeg plek over houdt voor een toetje en breng een bezoek aan de stand van I-Scream Waffle. Deze zoete verwennerij- egg waffles gevouwen als een hoorntje, gevuld met ijs en versierd met allerlei toppings – is een mega populair toetje in o.a. New York, Hong Kong en L.A. En als je het hebt geproefd, begrijp je wel waarom.
Website: I-Scream Waffle
Openingstijden: 7 dagen per week vanaf 12.00 uur

Exclusieve restaurants Nederland

I-Scream Waffles

Weet jij een exclusieve topper die niet in dit rijtje mag ontbreken? Deel het gerust en laat hieronder een reactie achter.

Psst. Do(n’t) tell!


>> Bekijk het overzicht voor alle tips om te genieten van een hapje en een drankje <<


 

post a comment