Top
  >  Geen categorie   >  Aanbieding: Cruise Oostelijke Middellandse Zee

Vertrek met Holland America Line op een 13-daagse cruise reis vanuit Civitavecchia per ms Oosterdam. Je gaat onder andere naar Napels, Rhodos, Santorini, Kreta en Kefalonia met deze luxe cruise vanaf 1698 euro per persoon!

Accommodatie

Je verblijft op het cruiseschip in een hut naar keuze. Je hebt keuze uit een binnenhut, buitenhut,  balkonhut, en verblijft op basis van volpension.

Island Kefalonia Greece

Myrtos beach, Kefalonia

Vlucht

Er is voor deze reis geen vlucht inbegrepen. Je vliegt op eigen gelegenheid naar de haven van Civitavecchia. Hier ligt de Oosterdam al op je te wachten. Het schip vertrekt om 18.00 uur. Op de terugweg kom je aan op Venetië.

Jouw Reis

Je reis start in Civitavecchia, in Italië. Hier ga je inschepen en vanaf daar reis je door naar Napels. Vanuit Napels reis je vervolgens door naar Griekenland, waar je de bestemmingen Santorini, Rhodos, Heraklion, Piraeus, Náfplion, Kefalonia en Corfu gaat bezoeken. Daarna reis je door naar Kotor in Montenegro. Tot slot arriveer je in Venetië, waar je het schip verlaat.
cruise-luxe-aanbieding
Bekijk online het volledige programma.

Prijs

Deze reis is te boeken vanaf 1698 euro per persoon. Bezoek de website voor exacte prijzen, voorwaarden en natuurlijk meer info.

Boek snel!

Deze prijs is beschikbaar op de dag waarop wij dit artikel publiceren. Is de aanbieding niet meer online of is de prijs inmiddels veranderd, dan ben je helaas te laat met boeken. Houd goed onze site in de gaten! We plaatsen wekelijks nieuwe deals van reisaanbieders. Geen deal missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Meer zomerse deals spotten? Bezoek de website van Kras.

Travel Rumors is geen reisbureau. Wij spotten alleen de beste deals, althans dat denken wij, en delen deze graag met jullie. Deals die wij zelf ook dolgraag zouden willen boeken of omdat het goed aansluit bij onze reisverhalen. Heb je vragen over een specifieke deal, dan moet je die dus stellen aan de aanbieder van de reis. Heb je voor ons goede tips of ideeën, dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen!

post a comment