Top
  >  Geen categorie   >  Ga voor € 384 op wintersport in het Franse skigebied Les Arcs

Pak je laatste kans om toch nog even van het wintersportseizoen te genieten voor maar € 384. Voor dit koopje van Sunweb heb je een prachtig hotel in het skigebied Les Arcs én een zesdaagse skipas.  Het wintersportseizoen is bijna ten einde, dus boek snel!

Accommodatie

Tijdens je vakantie verblijf je in Chalet De L’Ours*****. Dit is een prachtig en groot chalet. Het chalet is in Savoyardestijl gebouwd. De skilift is op 100 meter afstand lopen en het centrum ligt op 500 meter afstand, ideaal dus.
Vanbinnen is het erg traditioneel ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van houten materialen, dit maakt het erg sfeervol en geeft je een echt wintersportgevoel. Daarnaast heeft het chalet ook een verwarmd zwembad en sauna, zo kom je ultiem tot rust na een intensieve dag skiën!
aanbieding-lesarcs-sunweb

aanbieding-lesarcs-sunweb

Vervoer

Voor deze vakantie is geen vlucht inbegrepen. Maar Chalet De L’Ours is prima te bereiken met de auto. Ook gaan er busreizen, die gaan van veel steden in Nederland naar de plaats van bestemming.

Jouw bestemming: Les Arcs, Frankrijk

Les Arcs is een bekende wintersportbestemming. Dit skigebied heeft ongeveer 200 km aan piste en maakt samen met La Plagne deel uit van het mega skigebied Paradiski. Les Arcs is het sportieve deel van het skigebied en bestaat merendeels uit rode en zwarte afdalingen. Deze bestemming is een goede afsluiter voor het wintersportseizoen.

Boek snel!

Deze prijs is beschikbaar op de dag waarop wij dit artikel publiceren. Is de aanbieding niet meer online of is de prijs inmiddels veranderd, dan ben je helaas te laat met boeken. Houd goed onze site in de gaten! We plaatsen wekelijks nieuwe deals van reisaanbieders. Geen deal missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Travel Rumors is geen reisbureau. Wij spotten alleen de beste deals, althans dat denken wij, en delen deze graag met jullie. Deals die wij zelf ook dolgraag zouden willen boeken of omdat het goed aansluit bij onze reisverhalen. Heb je vragen over een specifieke deal, dan moet je die dus stellen aan de aanbieder van de reis. Heb je voor ons goede tips of ideeën, dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen!

post a comment