Top
  >  Eten & Drinken   >  Flagshipstore Deus Ex Machina: je nieuwe favoriete hotspot
Deus-Ex- machina-amsterdam

Laatst bijgewerkt op november 22, 2020

Flagshipstore ‘The Wat of Why’ van Deus Ex Machina is dé hotspot in Amsterdam. Deus Ex Machina ken je misschien al van de motoren en motoronderdelen, maar het merk is veel meer dan dat. Met de uitbreiding van het merk met een restaurant, een winkel en het organiseren van evenementen, laat Deus Ex Machine zich van een nieuwe kant zien. Laat je inspireren en breng een bezoek aan deze cool kid on the canal! 

Deus Ex Machina flagshipstore

Deus Ex Machine is van oorsprong een Australisch surf- en motormerk dat begonnen is met een paar customized motoren. Met de filosofie ‘Een cultuur die alle vormen van plezier en creativiteit samenbrengt én viert.’ is het merk uitgegroeid tot een populair merk onder surfers en motorrijders. Het concept is uitgebreid met een eigen kledingmerk, skateboards en fietsen, en maar liefst acht ‘Deus Tempels’ wereldwijd. In 2009 was Amsterdam aan de beurt en is het idee van ‘The Wat of Why’ ontstaan. In de flagshipstore vind je geschiedenis met een rauw randje; je vindt de winkel namelijk aan de Herengracht in Amsterdam, in een pand uit 1643.

Restaurant-Deus-Amsterdam

De entree van Deus Ex Machina in Amsterdam

Winkel

De flagshipstore is een samenhang van alles waar het merk voor staat: creativiteit en zelfexpressie. In het winkelgedeelte kun je terecht voor helmen, motorkleding, Deus (race)fietsen, wielerkleding, surfboards en accessoires. Maar ook merchandise zoals kleding en boeken die je als motorliefhebber op de plank wilt hebben. Ook de welbefaamde motoren staan hier prominent in de winkel. Zo kun je met eigen ogen aanschouwen waarom dit merk een wereldwijd begrip is.

Restaurant

Het all-day-restaurant is volledig in de sfeer van Deus Ex Machina. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Op de tap staan tien verschillende, internationale bieren waaronder hun eigen gebrouwen Deus Benzin Pilzener. Met (live) muziek van Deus Records die je op de achtergrond hoort en aan de muur unieke Deus Art, worden je zintuigen continu geprikkeld. Wanneer het zonnetje schijnt, kun je ook plaatsnemen op het terras om de bruisende Herengracht en de pracht van Amsterdam te aanschouwen.

 

Voor de liefhebber is er ook nog een speciale hangout waar tal van exposities en films van Deux worden getoond. Leuk om te weten: de flagshipstore organiseert avonden waarbij de regisseur alle momenten langsgaat en je meer informatie krijgt. Super leuk!

post a comment