SLA Zuid-As

SLA Zuidas
SLA Zuid-As. Foto credits: Teske Overbeeke

De Amsterdammers onder ons kennen deze healthy hotspot waarschijnlijk al. Voor anderen is het misschien nog onbekend. Maar het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het succesvolle concept van SLA opent een nieuwe vestiging aan de Zuid-As in Amsterdam!

Het grootste zakendistrict van Amsterdam wordt steeds hipper. En dus ook steeds groener. Het concept van SLA past dus perfect tussen de bomentuin en moestuin. Naast de zakelijke bezoekers, richt het restaurant zich op de groeiende groep bewoners van de Zuid-As. En ook hier geldt; hier opeten of meenemen.

Start je dag met één van de heerlijk verse sappen, bomvol vitaminen en mineralen. Vanaf 8.00 uur staat het team voor je klaar om je te voorzien van een biologische koffie, verse sappen of overnight oats. En tTijdens lunch of diner kun je hier uiteraard terecht voor een uitgebreide keuze aan salades en soepen.

Vier keer per jaar verandert SLA haar menukaart. Ben je benieuwd wat er tijdens jouw bezoek op het menu staat? Doe geen moeite. In samenwerking met PUP Magazine  en illustratrice Sella Molenaar worden de lekkerste groenten en fruit per seizoen, prachtig tentoongesteld aan de muur. Deze maand dus allemaal aan de paprika!

SLA je slag aan de Claude Debussylaan 55, Amsterdam.

Website: SLA
Openingstijden: maandag t/m donderdag van 08.00 – 21.00 uur, vrijdag van 08.00 – 15.00 uur.

SLA Zuidas

Credits foto: Wij zijn Kees

Geen zin om de deur uit te gaan? Maak gebruik van de bezorgservice in samenwerking met de uber-groene scooter leverancier Mango Mobility. Uiteraard is het vooraf plaatsen van een bestelling ook mogelijk, zodat je het kunt afhalen wanneer het jou uitkomt.

Psst. Do(n’t) tell!


>> Helemaal fan van SLA? Bestel snel het SLA Kookboek! <<

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *