Top
  >  Europa   >  Om deze reden moet je de liefdesstad Barcelona bezoeken
barcelona-geliefde-liefdesstad-city-break

Laatst bijgewerkt op januari 13, 2021

Het weer begint eindelijk op te klaren, het zonnetje begint weer te schijnen en het is weer tijd voor zomerse uitstapjes en korte city-breaks. En dat samen met je partner natuurlijk. Maar wat is nou de ideale locatie voor een city-break met je geliefde? Lees snel verder om daarachter te komen.

Liefdesstad Barcelona

Wat?! Parijs is niet langer meer de stad van de liefde. Dit is uit een onderzoek gebleken van sunshine.co.uk. Zij vroegen 2000 mensen van achttien jaar en ouder waar zij heen zijn geweest op city-break met hun partner, en wat zij daar als liefdeskoppel uitgespookt hebben. En wat blijkt? Barcelona is de echte liefdesstad. Er zit een stofje in de lucht, dat er blijkbaar voor zorgt dat we in deze stad vaker met elkaar onder de lakens kruipen!
Hieronder de top 10 love city-breaks van drie dagen, gebaseerd op de hoeveelheid seks die zij daar hadden:
1. Barcelona – 8 keer
2. New York – 7 keer
3. Parijs – 7 keer
4. Rome – 6 keer
5. Amsterdam – 5 keer
6. Reykjavik – 5 keer
7. Lissabon – 4 keer
8. Dubai – 3 keer
9. Praag – 3 keer
10. Madrid – 3 keer

Meer seks

Ook werden de mensen gevraagd of zij meer seks hadden dan dat zij thuis zouden hebben, 95% van de antwoorden waren ‘ja’. Als redenering zegt 42% dat zij dan ‘meer relaxt’ zijn en 16% zegt dat zij ‘meer drinken’.
Nu zijn wij natuurlijk enorm benieuwd… Waar gaat jou volgende stedentrip heen?
Wil je weten wat je echt in Barcelona zou moeten doen? Lees dan deze City Guide.


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeld voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment