Top
  >  Eten & Drinken   >  Brasserie Brooks Amsterdam

Met de grote lichtgevende letterlampen aan de gevel is brasserie Brooks niet te missen aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Een levendig concept; zowel in de brasserie als op de menukaart. Van echte recepten en pure ingrediënten tot een toeristenstroom vanuit het hotel gemixt met locals tijdens de Boozy Brunch. Bij Brooks komen alle guilty pleasures samen.
brasserie Brooks Amsterdam
Binnen bij Brooks
Zodra je binnenstapt ervaar je de levendige sfeer in de brasserie en die is geweldig! Amsterdamse hipsters die ’s middags al aan de G&T’s lurken, een ouder Amerikaans stel dat in het hotel boven de brasserie verblijft en geniet van Summer rolls met naast hun een drietal die onder het genot van een cappuccino en opengevouwen laptop zaken bespreken.
Waarom ze hier zitten snappen wij wel. Het design voelt New York’s aan. Maar misschien komt dat ook wel door de naam. Het drukke patroon op de vloertegels, afgewisseld met echt hout. Een open haard. Stoffe banken en leren stoelen waar je uren in kunt zitten. Het ruime terras aan de voorkant én de fijne serre waar veel zon- en daglicht binnenvalt. Diverse stijlen over de wereld ontmoeten elkaar bij Brooks.
brasserie Brooks Amsterdam
En die ontmoeting gaat verder op de kaart: een grote Amerikaanse pancake stack, Eggs Benedict, Mexicaanse breakfast burrito of Vietnamese Summer rolls: het staat er allemaal op! De zalm wordt huis gerookt en de Hollandaisesaus wordt zelf vers geklopt. Onze tafel stond vol maar niet voor lang. Brooks is een aanrader!
brasserie Brooks Amsterdam
Brooks’ Boozy Brunch
Iedere laatste zondag van de maand is het tijd voor Brooks’ Boozy Brunch. Alle toppers van de kaart worden tijdens de brunch geserveerd onder het genot van alcoholische versnaperingen. Wat wil je nog meer? Voor de moeders onder ons is er goed nieuws: Brooks heeft namelijk een nanny rondlopen die aan de lange tafel de kids vermaakt terwijl jullie aan het slurpen aan je cocktail zijn.
brasserie Brooks Amsterdam
Contact & Info
Brooks
Beethovenstraat 43
1077 HN Amsterdam
0203792020
info@brooksamsterdam.nl
Website: Brooks Amsterdam

post a comment