Top
  >  Eten & Drinken   >  De Bajes Amsterdam
de-bajes-amsterdam

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Avondje brommen doe je in restaurant De Bajes.. Een avondje brommen in Amsterdam’s nieuwe hotspot De Bajas is zeker geen straf! Dit all-day dining concept van smalle bites tot uitgebreid diner en van een speciaal biertje tot een uitgebreide cocktail is een bezoek zeker waard. En wees gewaarschuwd: je blijft er wel even (vast)zitten!
Restaurant De Bajes Amsterdam
Een huis vol met kunst!
Bij binnenkomst is de grootte van het pand niet te missen. Qua oppervlakte, maar ook gezien de hoogte van de muren. Prachtig aangekleed qua interieur, maar in het bijzonder qua kunst. En hoewel we tegenwoordig het woord Bajes refereren aan gevangenis, staat het oorspronkelijk voor huis. Een huis dus met een indrukwekkende kunstverzameling. ’S Werelds bekende streetart artiesten, zoals The London Police en Hugo Kaagman, hebben hier hun creativiteit laten gaan met beschilderingen op de muren. De meters hoge muren, maken dit dé plek in Amsterdam om je werk te presenteren!
Restaurant De Bajes Amsterdam
Wat houd je van de straat?
Simpel: keuze uit meer dan 40 speciaalbieren en 15 verschillende gins, maar zeker ook de heerlijke gerechten zoals de 3 verschillende bruschetta’s. Ach, en dan hebben we natuurlijk nog de andere kleine gerechtjes van de kaart, je kunt er uitgebreid dineren als je wilt, er is een ruimte keuzes aan mixjes en cocktails en ook nog eens een DJ die op donderdag en vrijdag de sfeer bepaalt.
Restaurant De Bajes Amsterdam
Daarnaast ben je hartikke welkom voor ontbijt (tot laat op de dag te bestellen), lunch, smoothies, salades en kun je plaatsnemen in het restaurant voor een uitgebreid diner. De keuken staat onder leiding van chef Niels van Halen (voorheen chef kok van het Michelin-bekroonde restaurant de Hoefslag). Hij weet van droog gevangenis brood uniek Bajes brood te maken! Een avondje brommen dus zeker waard.
Restaurant De Bajes Amsterdam
Info & Reserveren
Restaurant de Bajes
Utrechtsestraat 11
1017 VN Amsterdam
Telefoon: 0202386600
Website: De Bajes Amsterdam
Email: info@naardebajes.nl
Elke dag open vanaf 10.00 uur!

Psst. Do(n’t) tell!

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment