Fiji: OPI’s nieuwe collectie nagellakken

OPI Fiji collectie nagellak

Ook al hebben wij in Nederland nog niet veel mogen genieten van de zon, toch is het tijd voor de nieuwe voorjaarscollectie van OPI. En schijnt het nou net zo te zijn dat deze collectie o-zo-fijne nagellakjes de naam Fiji heeft gekregen, vernoemd naar de meer dan 300 tellende eilanden groep in Oceanië. Kan niet mis als je het mij vraagt. 

OPI Fiji collectie nagellak

Komt de zon niet naar ons, dan komen wij wel naar haar. Met deze hotte kleuren ben jij summer-proof! De Fiji collection by OPI is verkrijgbaar in 12 vrolijke kleurtjes nagellak, Infinite Shine én GelColor voor zowel de handjes als voetjes.

Nou telt Fiji ruim 300 eilanden en is dat misschien iets te veel van het goede, maar de 12 kleuren uit deze collectie hebben allemaal een link naar deze bounty eilanden. Zo is er een blauw tint vanwege de heldere blauwe zee, een oranje tint vanwege de ondergaande zon, maar zijn er ook nude tinten vanwege het zand.

OPI Fiji collectie nagellak

Fiji is adembenemend mooi. Het is de plek om te gaan snorkelen, duiken, zonnen of lekker even tot rust te komen. Juist door het grote aanbod aan verblijf en accommodaties, wordt de eilanden groep veel bezocht door zowel backpackers als stelletjes die op huwelijksreis zijn. Zeker een must-go als je bijvoorbeeld in de buurt van Nieuw Zeeland of Australië bent. Tot die tijd mag je het dus met deze toppers van nagellakken doen! Ik ben fan.

Fiji island

De nagellakken zijn verkrijgbaar vanaf 14.95 euro op diverse verkooppunten. Bekijk de website van OPI voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Psst. Do(n’t) tell!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *