Food Truck Festival TREK

Food Truck Festival TREK, Festival TREK, Food Truck Festival, food truck TREK, food festival, festival eten, festival eten en drinken, rollende keukens, Travel Rumors, festival met eten, festival met food trucks, Nederlandse food festivals, festivals Nederland, food festival Nederland

Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot en gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukens waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. Het festival is gratis toegankelijk en TREKt door heel Nederland.

Food Festivals zijn tegenwoordig helemaal hot. De gouden combinatie van lekker eten, cultuur en muziek is perfect. Als je bovenstaande dan nog samenvoegt in een sfeervolle locatie, zoals het Amstelpark in Amsterdam, dan kan het niet meer mis voor de Bourgondiërs onder ons.

Food Truck Festival TREK

Lokale restaurants, jonge ondernemers met een innovatieve blik op bestaande gerechten of gewoon stalhouders met een onwijze passie voor eten openen hier hun food trucks en halen alles uit de kast om jou te verleiden met originele maar vooral lekkere bites.

Dus houd jij ook zo van eten en drinken en heb je zin in een leuke en lekkere middag, avond of weekend? Dan is het TREK festival echt iets voor jou!

Food Truck Festival TREK

Info
Food Truck Festival TREK
Website: Festival TREK
Zie de website voor locatie en data

Ben jij er al geweest? Wij horen het graag!

Psst. Do(n’t) tell!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *