Top
  >  Eten & Drinken   >  Frans genieten bij Wine Bar Bistro C’est Tout
wine-bar-bistro

Laatst bijgewerkt op januari 14, 2021

Aan de Bloemendalsestraat, één van de meest authentieke straatjes van Amersfoort, staat een prachtig monumentaal pand, waarin C’est Tout gevestigd is. Een fijne plek voor de borrel aan de bar, waar je keuze hebt uit een ruim assortiment Franse wijnen en prosecco, maar ook uit één van de vele gerechten uit de borrelkaart. Voor de grote trek, word je welkom geheten voor diner in het restaurant, met klassieke Franse gerechten met een moderne twist.
Wijnbar in Amersfoort

Het interieur

Eenmaal binnen in het pand, straalt de ruimte warmte en gastvrijheid uit. Het geeft het gevoel van thuis. De verlours stoffen banken zien er niet alleen geweldig uit, maar zitten ook nog eens heerlijk. Dit maakt het een fijne plek om uren te tafelen.
Wijnbar in Amersfoort
De bar, gemaakt van oude kloosterdeuren, achter in het restaurant, biedt de perfecte plek voor een borrel met een bite om de avond mee te beginnen, of juist de plek om de avond te eindigen.
Wijnbar in Amersfoort
Ook de ruime binnentuin is een pareltje, waar je op een zomerse avond heerlijk kunt genieten van de sfeer, het eten, de wijnen en de service. Je waant je heel even in Frankrijk..

De menukaart

De menukaart is een traktatie voor je smaakpapillen. Met classiekers zoals uiensoep, slakken in kruidenboter, carpaccio, entrecote en tournedos, maar ook heerlijke desserts zoals Frangipane en het Franse kaasplankje. Uiteraard zijn er ook diverse vegatarische gerechten. Om je vingers bij af te likken!
Wijnbar in Amersfoort
Wijnbar in Amersfoort
Erg leuk zijn de kleine porties die geserveerd kunnen worden, waardoor je diverse gerechtjes kunt proberen, maar ook ideaal voor de kleine eters onder ons. Uiteraard is wine paring (het schenken van passende wijnen) bij de gerechten mogelijk en helpen de medewerkers je graag bij het maken van je keuze uit het ruime assortiment Franse wijnen.
Wijnbar in Amersfoort
Website: Wine Bar Bistro C’est Tout

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment