GoEuro: Alle transportprijzen op een rijtje

Ga jij nog op vakantie of een weekendje weg? En wil je gebruik maken van het openbaar vervoer? Plan dan jouw transport aan de hand van een overzichtelijke index met GoEuro.

GoEuro is een reiszoekmachine die het mogelijk maakt om lucht-, spoor- en busvervoer in heel Europa te vergelijken. Zo ontdek je gemakkelijk de kosten in meer dan 50 landen. Zo kost een treinreis in Denemarken ruim twintig keer zoveel als in Zuid-Afrika, betaal je in Egypte voor de bus één vijftiende van wat er in Nederland van je OV-chipkaart wordt afgeschreven en kom je met het vliegtuig in India voor hetzelfde geld meer dan dertien keer zo ver als in Finland.

De transport-prijsindex is te vinden op de website van GoEuro. Bij alle opties is gekeken naar afstand, tijdschema’s en belastingen. De landen zijn beoordeeld op de meest voorkomende reisroutes, zowel lokaal als landelijk. Daarnaast is er alleen gekeken naar de transportvormen die er in het desbetreffende land beschikbaar zijn.

GoEuro, go euro, transport go euro, transport GoEuro, transport prijs vergelijken, prijs vergelijker transport, travel rumors, vakantie prijzen vergelijken, goedkoopste transport, goedkope transport vakantie, autoverhuur prijzen, autoverhuur europa, beste manier om te reizen, reizen openbaar vervoer

Hoe is jouw ervaring met GoEuro? Deel jouw ervaring met ons en plaats een reactie hieronder!

Groetjes Bart & Daan

Psst. Do(n’t) tell!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *