L’invité pop up restaurant

Eén keer in de 5 jaar is Amsterdam het decor voor het grootste publieke evenement van Nederland; SAIL 2015.  Tijdens elke SAIL varen er 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd en daarvoor opent Sico de Moel, eigenaar van L‘invité le Restaurant op de Bloemgracht in Amsterdam, voor vijf dagen het tijdelijke zusje op een brug in het Oostelijk Havengebied.

Sail 2015

Wij moesten natuurlijk even voorproeven om te kunnen vertellen dat niet alleen SAIL maar het pop up restaurant van Sico de Moel, dat geopend zal worden op de Jan Schaeferbrug, een must try is. Na een flinke onderhandeling met SAIL is het hem gelukt om zijn plan uit te voeren. Het overdekte restaurant zal toegang bieden tot wel 500 gasten die kunnen gaan genieten van de heerlijke gerechten onder leiding van de bekende sterren chef Berend Sallows.

Steak Tartare

Een van zijn signature gerechten, Steak Tartare met mosterd mousse, kwartel ei en krokante rode biet, zal op de kaart verschijnen, maar ook de overheerlijke en verse Schol met gerookte paling, venkel, groene appel en yuzu. De gerechten zijn perfect op smaak, verfijnd en worden op spectaculaire wijze gepresenteerd.

L'Invite

De heerlijke wijnen maken het geheel compleet. Een 3 gangen menu met bijpassende wijnen heb je tijdens SAIL voor 75 EUR. Wil je het VIP deck op? Dat kan, voor 125 EUR eet je 5 gangen en drink je champagne op een unieke locatie terwijl dit legendarische evenement zich recht onder je neus afspeelt.

Wij kunnen niet wachten tot de pop up opengaat en we zullen er zeker weer zijn. Zien we je daar?

Info
L’Invité pop up
Reserveren: sail@linvite.nl
Website: L’Invité pop up

Openingstijden
Van 19 tot en met 23 augustus

Ben jij er al geweest? Wij horen het graag!

Psst. Do(n’t) tell!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *