Top
  >  Bestemmingen   >  3 luxe kindvriendelijke accommodaties om deze winter met het gezin te verblijven
Luxe-kind-vriendelijke-accommodatie-Nederland

Laatst bijgewerkt op januari 7, 2024

Zoek jij een mooie accommodatie om dit jaar Kerstmis of oud en nieuw met het gezin te kunnen vieren? Wij vonden 3 vakantiebungalows in Nederland waarbij je niet hoeft in te leveren op luxe, maar ook zeker bent van niet alleen leuke maar ook praktische faciliteiten voor (jonge) kids. Van moderne, authentieke vakantiehuisjes met sauna en whirlpool tot een speelparadijs voor de kinderen zoals een indoor speeljungle, adventure golf en hyperbowling. In dit vakantiepark vind je het allemaal!

Een winter in het gezellige zuiden

In het zuiden van ons land, in Limburg, vind je vakantiepark de Leistert. Het vakantiepark is anders dan andere parken. Er is namelijk een ruim aanbod aan luxe vakantieverblijven, met hierin een grote keuze aan huizen die kids-proof zijn. Naast het feit dat de accommodaties ingericht zijn op het ontvangen van families, zijn ook de openbare ruimtes hierop ingericht. Zo is er een ruim aanbod aan speelmogelijkheden, denk aan speeltuinen, een subtropisch zwembad, een indoor speeljungle, hyperbowling, adventure golf en een -sportveld, een fietscrossbaan, maar natuurlijk ook een recreatieteam. Tijdens de feestdagen is een verblijf in dit vakantiepark extra leuk vanwege haar ligging. In de directe omgeving is er volop mogelijkheid om kerstmarkten te bezoeken of een van de vele steden die ieder jaar weer sfeervol aangekleed worden rondom de decembermaand. Kortom; vervelen doe je je hier niet!

Het recreatiepark bestaat uit twee delen: camping de Leistert en Buitenhof de Leistert. Dit laatste zijn bungalows gebouwd op een authentieke Limburgse boerderijstijl en hebben een modern karakter. Wij zochten drie luxe verblijven uit die ingericht zijn op een verblijf als gezin met (jonge) kinderen.

Wat deze accommodaties zo kindvriendelijk maakt? De standaardvoorzieningen die in al deze huisjes aanwezig zijn zoals het traphekje, afgeschermde stopcontacten, het kinderbed, de kinderstoel en de aanwezigheid van een bolderkar. Lees snel verder!

Forest vibes: Bungalow type 4 B (plus kids special)

Dit huisje is een walhalla voor alle kids, omdat de kamers ingericht zijn met sfeervol thema. Met een totale oppervlakte van 100m² biedt dit huisje plek voor 4 personen. Naast de 2 slaapkamers zijn er ook 2 badkamers aanwezig.

weekendje-weg-luxe-bungalow-Type-4BKS

Deze vrijstaande, moderne bungalow heeft een omheinde tuin én een semi-privé speeltuin die je slechts met enkele andere bungalows deelt. Op de koudere dagen kruip je met z’n allen bij elkaar voor de gashaard.

weekendje-weg-luxe-bungalow-thema-kamer

Als een local: Bungalow type 7 CK luxe

Bij deze vakantiewoning heb je direct het gevoel alsof je binnenstapt in een luxe, moderne boerderij in Limburg. Geheel gebouwd in authentieke stijl, met alle luxe voorzieningen die je je maar kunt wensen. Zo heeft het gehele huisje vloerverwarming, is er een whirlpool én een sauna aanwezig. De bungalow staat op een ruime kavel, wat de kids veel speelplezier in de tuin biedt.

De bungalow heeft een totale oppervlakte van 130m² en biedt plek voor 7 personen. In de bungalow zijn drie slaapkamers en twee badkamers aanwezig.

luxe-kindvriendelijke-accommodatie-nederland-Type-7CK

Go big or go home: Bungalow type 13 LK

Zodra je bij dit vrijstaande vakantiehuis komt aanrijden ben je verkocht. Wat een plaatje! Deze moderne boerderij heeft maar liefst plek voor 13 personen. Met haar 6 slaapkamers en 3 badkamers is het de ideale plek om de feestdagen door te brengen met je familie of bijvoorbeeld nog een gezin.

Zo heeft dit huisje een omheinde tuin, een overdekt terras, maar ook een sauna en whirlpool. Ideaal op de meest koude dagen, maar natuurlijk ook voor de volwassenen om volledig tot rust te komen gedurende het verblijf.

luxe-kindvriendelijke-accommodatie-nederland-sauna

Met een totaal woonoppervlakte van 195m² is een verblijf in dit huisje toch een droom?

luxe-kindvriendelijke-accommodatie-nederland-Type-13LK

Ben jij voor het gezin op zoek naar een fijn vakantiehuis tijdens oud en nieuw? Bekijk dan vooral de mogelijkheden op vakantiepark de Leistert. Het park staat bekend als een van de leukste kindercampings van Nederland.

post a comment