Top
  >  Boeken   >  Nieuwe reisgidsen: I love the Seaside
nieuwe-reisgidsen

Laatst bijgewerkt op januari 13, 2021

Voor alle reis-, zee-, surf- en roadtripliefhebbers zijn er drie nieuwe boeken uitgebracht: I love the Seaside Frankrijk, Spanje en Portugal. Per regio beschrijven de auteurs de leukste, lokale en kleinschalige overnachtingsplekken en eetadressen. Daarnaast staan er in het boek ook verhalen van locals en lokale recepten. Naast surfen komen ook activiteiten als yoga, SUP, kajakken, wandelen en klimmen aan bod. Alleen al door de mooie fotografie krijg je meteen zin om een camper te huren en naar het zuiden te vertrekken.
Op 15 juni presenteerden Alexandra, Geert-Jan en het team van uitgeverij mo’media de boeken in de Aloha surfschool in Scheveningen. De derde auteur, Dim, kon helaas niet bij de presentatie aanwezig zijn vanwege een reis. Eerder bracht het drietal het Engelstalige boek ‘I Love the Seaside, the surf & travel guide to southwest Europe’ in eigen beheer uit. Nu was het tijd voor een Nederlandstalige versie in drie delen. Dit keer niet in eigen beheer, maar bij uitgeverij mo’media.
I love the Seaside
Inhoud
Op een handig kaartje voorin de boeken zijn duidelijk de verschillende regio’s aangegeven. Alle overnachtings- en eetmogelijkheden staan aangegeven met een nummer, gelinkt naar het nummer in de lopende tekst. Anders dan een standaard reisgids worden de hotspots afgewisseld met leuke interviews met locals (een 20-jarige Spaanse prefessionele SUP-per bijvoorbeeld), recepten (wat dacht je van Bretonse galettes?) en yoga-oefeningen.
I love the Seaside reis boeken
Ook voor niet-surfers
“Ook voor niet-surfliefhebbers zijn de boeken een aanrader”, vult de uitgever meteen aan. Als je maar houdt van het laidback-surfsfeertje. Camperreizen zijn populairder dan ooit en daar sluiten de boeken goed op aan. Houd je van de zee, relaxt reizen en ben je in voor een roadtrip langs de Atlantische kust? Dan zijn de boeken I love the Seaside zeker iets voor jou!
De boeken zijn onder andere verkrijgbaar bij bol.com (Frankrijk, Spanje, Portugal) voor 19,95 euro per stuk.


Nog opzoek naar meer leuke reisboeken?

Psst. Do(n’t) tell!

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment