Top
  >  Geen categorie   >  Een paar dagen naar de kerstmarkt in Keulen: al vanaf 39 euro p.p!
kerstmarkt-keulen

Keulen is de koningin van de kerstmarkten; ieder jaar wordt deze Duitse Domstad omgetoverd tot een prachtig kerstparadijs. Op verschillende plekken in Keulen zijn er kerstmarkten te vinden, dus één dagje in deze stad is wel erg kort. Al vanaf 39 euro per persoon kun je alle kerstmarkten in Keulen af slenteren én overnachten in een 4-sterren hotel! Lees snel verder voor de details.

Accommodatie

Je verblijft in het moderne viersterrenhotel Mercure Köln West. Het hotel beschikt over 191 comfortabele kamers. Bij je overnachting(en) is het ontbijt inbegrepen. Mocht je even bij willen komen van het wandelen over de kerstmarkten, dan is er een ontspanningsruimte, een zwembad en een sauna aanwezig. Je hebt je auto niet nodig tijdens je verblijf: vanaf het hotel ben je in 3 minuten bij een metrohalte. Na een ritje van 17 minuten ben je in hartje Keulen!
kerstmarkt-keulen

Vervoer

De reis is op basis van eigen vervoer. Het hotel is goed bereikbaar. Met de auto is het vanaf Utrecht zo’n 2,5 uur rijden, op 9 kilometer afstand van het hotel ligt het centrale station van Keulen, en op 25 kilometer afstand bevindt zich de luchthaven Köln-Bonn.

Jouw bestemming: Keulen

In Keulen wonen zo’n één miljoen mensen; daarmee is het de vierde stad van Duitsland. Keulen is een plek waar je nog even lekker tot rust kunt komen, bijvoorbeeld tijdens een wandeling langs de Rijn, over de prachtige Rheinpromenade of in één van de parken. De Duitse stad heeft een aantal bekende bezienswaardigheden, zoals de Keulse Dom (hier recht tegenover bevindt zich de mooiste en meest bekende kerstmarkt), de Hohenzollernbrucke en het 4711 museum. De historie van de stad gaat ruim tweeduizend jaar terug!
kerstmarkt-Keulen

Boeken

Je boekt dit 4-sterrenhotel vanaf 39 euro per persoon bij Kras. De prijs is op basis van 1 nacht en een twee-persoons kamer. Meerdere nachten boeken kan natuurlijk altijd.
De prijs is beschikbaar op de dag waarop wij dit artikel publiceren. Is de aanbieding niet meer online of is de prijs inmiddels veranderd, dan ben je helaas te laat met boeken. Houd goed onze site in de gaten! We plaatsen wekelijks nieuwe deals van reisaanbieders. Geen deal missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Heb je de smaak te pakken en wil je meer kerstmarkten bezoeken? Lees dan hier over de leukste kerstmarkten van Europa


Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij iets boekt of bestelt krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Voor jou wordt de prijs nooit duurder of het aanbod nadeliger. Wij plaatsen alleen affiliate links van producten of bedrijven waar wij achter staan. Iets wat wij zelf graag gebruiken of zaken mee doen en daarom aan jullie willen adviseren.

post a comment