Pop-up hotel The Good Hotel

Na een pop-up winkel, een pop-up restaurant en pop-up barbershop, kon het ook niet anders dan dat er een pop-up hotel moest worden geopend. Pop-up hotel Good Hotel Amsterdam aan Westerdoksdijk zal een jaar drijven op het water in Amsterdam, waarna het zal worden verscheept naar de baai van Rio de Janeiro in Brazilie.

Pop-up hotel The Good Hotel Amsterdam

It’s in the name
Niet voor niets het hotel Good Hotel, omdat het daadwerkelijk iets goed doet voor de maatschappij. Zo biedt het hotel werkgelegenheid voor de Amsterdammer met een uitkering. Ruim 100 Amsterdammers krijgen op deze manier de kans om een opleiding tot hospitality-professional af te ronden, waarna de medewerker drie maanden in het hotel kan gaan meewerken. In samenwerking met o.a. Randstad, zal daarna gekeken worden naar een nieuwe uitdaging binnen de hospitality branche, aangezien het pop-up hotel dan Nederland zal gaan verlaten. Ook het platform, waar het hotel op ligt, was een verlaten platform dat op deze manier een nieuwe bestemming heeft gekregen.

Pop-up hotel The Good Hotel Amsterdam

Het hotel
Het hotel is een drie sterren hotel en telt 144 kamers in verschillende categorieën: Standard, Standard waterfront met prachtig uitzicht op ’t IJ en Deluxe waterfront. Daarnaast vind je er een bar, restaurant en een lobby. Een ontmoeting tussen lokaal en internationaal is te herkennen aan het interieur. Eigentijds en modern. Zo vind je op de kamers bijvoorbeeld kunststukken geïnspireerd op Street Art uit Rio de Janeiro. Een leuk bijkomend pluspunt is dat het gehele hotel beschikt over gratis Wi-Fi.

Pop-up hotel The Good Hotel Amsterdam

Pop-up hotel The Good Hotel Amsterdam

Info
Good Hotel Amsterdam
Westerdoksdijk 38
1013 AE Amsterdam
Website: Good Hotel Amsterdam

Psst. Do(n’t) tell!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *