Top
  >  Eten & Drinken   >  Razmataz
Razmataz

Laatst bijgewerkt op januari 14, 2021

Eigentijds, vernieuwend, inspirerend, vriendelijk, gastvrij en smaakvol. Een handvol woorden die Razmataz volgens ons goed omschrijven. Dé alleskunner die het Hugo de Grootplein in Amsterdam leven inblies.
Deze plek hoort thuis in elke categorie, want je kunt hier de hele dag voor allerlei lekkers terecht. Verse koffie, een zondagmiddag brunch op het grote zonnige terras of begin hier een onvergetelijke avond met je vrienden. Van het laatste hebben zij hun specialiteit gemaakt. Met meer dan 50 Gin & Tonics (!) op de kaart kun je hier helemaal uit je dak gaan.
Razmataz
We kennen de G&T’s ondertussen goed in Amsterdam en iedereen heeft zo ook zijn favoriete locatie.
Alsof +50 G&T’s nog niet genoeg was, komt Razmataz met een vernieuwend concept en een heerlijk drankje in opkomst: de Vermouth, in pitcher formaat. Via deze frisse drankjes geeft de barman zijn enthousiasme door aan alle gasten en je kunt zien dat de kaart met passie en veel aandacht is samengesteld. Oh en ze smaken één voor één nog heerlijk ook! Een dorstlesser en traktatie in één.
Razmataz
Alle smaken zijn perfect te combineren met verschillende bites en het is een leuk drankje om te delen met je vrienden. Als je hier bent hoef je eigenlijk niet meer weg, top locatie!
Info
Razmataz
Hugo de Grootplein 7 – 15
1052 KV Amsterdam
Website: Razmataz
Openingstijden
Ma t/m do 08.30 tot 01.00
Vrij 08.30 tot 03.00
Zat 10.00 tot 03.00
Zon 12.00 tot 01.00
Ben jij er al geweest? Wij horen het graag!

Psst. Do(n’t) tell!

 

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment