Reistips

Met onze reistips zeg je doei tegen frustraties, want die zijn verleden tijd. En dat slechte bakje koffie of vervelende bed hoef je ook nooit meer tegen te komen. Van toffe gadgets tot de beste places to be, met de reistips van Travel Rumors word je reis nog beter. En leuker. En comfortabeler. Niet geheel onbelangrijk als je het ons vraagt.

Reistips

Daar sta je dan, in een vreemde stad. En je wilt lekker ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. En vergeet de goede nachtrust niet. Waar je dan moet zijn? Dat lees je op onze reisblog. We delen de beste reistips, van to do tot to visit. Zo ontdek je de beste hotspots, onderneem je onvergetelijke activiteiten en zie je meer dan je had durven dromen. Zeg het maar, waar gaan we naar toe?

Goede voorbereiding

Raak je al gestrest bij de voorbereiding? En probeer je de hele kledingkast in je koffer te proppen? Geen paniek, met deze 12 tips voor het inpakken van je koffer is het allemaal zo gepiept. O, ga je backpacken maar heb je nog geen rugtas? Rustig maar, met onze 10 tips voor het kopen van een backpack weet je zeker dat je de juiste vindt. We staan altijd voor je klaar. Bij het vinden van de juiste bestemming, tijdens de voorbereiding en natuurlijk als je eenmaal onderweg bent.

Gadgets

Nooit meer een te kort aan licht, gebrek aan een zitplek of snoertjes die tussen de rits van je koffer komen. Wij zijn dol op handige reisgadgets. En die delen we natuurlijk graag met jou. Ontdek alle reistips, de tofste apps en meest onmisbare gadgets. En houd ons goed in de gaten, want soms mogen we iets leuks weggeven!