Top
  >  Eten & Drinken   >  Restaurant The French Connection, Amsterdam
the-french-connection

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Gevestigd in een historisch pand aan de Amsterdamse grachten, net om de hoek van het Koningsplein in Amsterdam, vind je het Franse restaurant The French Connection. Zodra je binnenstapt word je meegenomen op een culinaire reis door Frankrijk. Traditionele gerechten zijn herontdekt en omgetoverd tot heerlijke en verrassende gerechten. De houten balken aan het plafond benadrukken de historie van het Amsterdamse grachtenpand en sluiten perfect aan bij de sfeer van dit restaurant; knus, warm en romantisch.
Restaurants amsterdam,amsterdam restaurant,eten in amsterdam,restaurants in amsterdam,tips amsterdam,amsterdam restaurants,centrum amsterdam,eten in centrum amsterdam,restaurant the french connection,the french connection,the french connection amsterdam,the french connection restaurant,restaurant the french connection amsterdam,the french connection restaurant amsterdam,franse keuken, franse keuken amsterdam,frans eten amsterdam,frans eten,restaurants met franse keuken,french cuisine amsterdam,restaurants met franse keuken amsterdam
Aperitif, Main of Digestif
Je kunt genieten van een 4-, 5-, 6- of 7- gangen diner, ook wel bekend als ‘Tour de France’ of iets naar eigen smaak bestellen van het à la carte menu. Heerlijke gerechten en verrassende combinaties met ingredienten zoals een met chocolade gevulde olijf, gepofte biet met mosterd ijs en vinaigrette van framboos. Of kies één van de klassiekers zoals steak tartar of foie gras.
Aan de bar is altijd plek voor pre- en post diner drinks. Geniet van een apéritif met een klein hapje aan het begin van de avond, en sluit hem af met een digestif in combinatie met een dessert of kaasplankje.
The French Connection, French Restaurant Amsterdam
Tasty Sunday
Elke maand, op een zondag, wordt er een proeverij georganiseerd. Tijdens deze proeverij kunnen gasten diverse nieuwe gerechten proeven en hun mening delen met de chefs. Indien er een blijvertje bij zit, wordt dit gerecht toegevoegd aan de nieuwe kaart.
The French Connection, French Restaurant Amsterdam
Info
The French Connection
Singel 460
1017 AW Amsterdam
Website: The French Connection
Openingstijden
Elke dag open van 18.00 uur tot 22.30 uur.

Psst. Do(n’t) tell!

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment