Rondreizen

Ben jij het liefst altijd onderweg, wil je de hele wereld ontdekken en ben je gek op rondreizen? Toevallig, wij ook! We hebben al heel veel mogen verkennen en dit delen we graag met je. Ontdek de tofste plekken op Travel Rumors om jouw volgende onvergetelijke trip te plannen.

Rondreizen

Met het vliegtuig, de auto of wandelend: het maakt niet uit hoe je er komt, als je maar zo veel mogelijk kunt ontdekken. Pak de fiets tijdens een rondreis door Costa Rica en bewonder de landschappen van Myanmar vanuit de trein. Eén ding is zeker: met Travel Rumors reis je op unieke manieren naar de tofste bestemmingen.

Budget

Rondreizen hoeft geen enorme kostenpost te zijn. Eigenlijk kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Ga backpacken, reis met het lokale openbaar vervoer en boek een hostel. Het enige wat je echt nodig hebt, zijn voldoende vakantiedagen. En handige tips! Bekijk onze bestemmingen, de tofste reisgadgets en 10 tips voor het kopen van een backpack. Zo begin je goed voorbereid aan jouw volgende rondreis.

Bucketlist

Heb jij een reis-bucketlist?Herkenbaar! Wij hebben een aantal adembenemende reizen die echt op je lijstje thuishoren. Wat dacht je van reizen door het grandioze Colca Canyon, het bewonderen van de watervallen van Foz do Iguaçu en ontspannen op het paradijs op aarde: Panama. Grote kans dat je na het zien van onze bestemmingen, de bucketlist flink uitbreid. Waar je ook heen gaat, let us be your travelguide!