Top
  >  Eten & Drinken   >  Terpentijn – Frans Aziatisch streetfood
terpentijn

Laatst bijgewerkt op januari 14, 2021

Een combinatie van 2 veelzijdige wereldkeukens komen hier samen. Drink hier een cocktail of de huisgemaakte Ice-Tea in combinatie met streetfood bites of Wine en Dine in het restaurant voor zowel lunch en diner.
Kijk even door de huidige bouwput heen van de Noord-Zuid lijn aan het Rokin en je ziet een rij met leuke hotspots en populaire restaurants. Zo ook deze knap gemixte keuken in een mooi Amsterdams pand met een klein terras voor de buitenzitters. De bar bij Terpentijn is de plek voor streetfood en een drankje, van huisgemaakte ice-tea tot signature cocktails. De aparte keuken in de bar zorgt ervoor dat de leuke gerechtjes snel kunnen worden uitgeserveerd, en dat maakt deze locatie een perfecte plek voor een after-work borrel.
Terpentijn

Totaal wat anders! Ben je ondernemer en opzoek naar een werkplek? Naast een bar en een restaurant biedt de tweede etage plek aan 20 flexwerkplekken die je kunt huren. Wie wil hier nou niet zijn werkplek hebben! I’m in!
Op zoek naar andere hotspots in Amsterdam Oost? Zie hier de leukste hotspots van Amsterdam.
Info
Terpentijn
Rokin 103
1012 KM Amsterdam
Website: Terpentijn
Openingstijden
Restaurant: Dagelijks van 11:00u tot 01:00u
Bar: maa t/m don 17:00 tot 15:00
zat 12:00u tot 04:00u
zon 12:00 tot 03:00u
Ben jij er al geweest? Wij horen het graag!

Psst. Do(n’t) tell!

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment