Top
  >  Eten & Drinken   >  Thuis uit eten in Zwolle
Pexels-thuis-uit-eten-zwolle

Laatst bijgewerkt op juli 10, 2022

Woon je in (de buurt van) Zwolle en mis je net als wij het heerlijke eten in ‘onze’ restaurants? Dan hoef je gelukkig niet al te bang zijn dat het nog maanden duurt voordat je weer een overheerlijk sterrengerecht kunt proeven. Onderstaande restaurants hebben een creatieve manier gevonden om jou toch te laten genieten van al het heerlijks dat ze te bieden hebben.

 

Milo Melo

Optimaal genieten van een mengelmoes van Franse, Indische en Nederlandse invloeden. Vóór de coronacrisis kon je dit soort gerechten alleen bij restaurants eten, maar dat is nu veranderd. Bij Milo Melo kun je een 5-gangen menu nu ook bij jou thuis laten bezorgen. Dus laat alle pannen en potten maar in de kast staan en laat de hemelse gerechten naar je toe komen. Geniet van een overheerlijk gerecht zonder dat je zelf boven de stoof hoeft te hangen.

 

D’andrea’s

Bij D’andrea’s hadden ze net zoals alle andere horecazaken veel last van het coronavirus. Sinds vrijdag 16 oktober 2020 heeft D’adreas daarom een nieuw concept bedacht. Je kunt nu nog steeds genieten van de overheerlijke gerechten met: Porta la tu padella (Neem je eigen pan mee)! Pietro, Dion en Amrel koken samen een klassiek Italiaans gerecht. Het enige wat jij hoeft te doen is je eigen pan meenemen. Wanneer je thuis aankomt hoef je alleen de pan op het vuur te zetten en voilà! Een Italiaanse klassieker in eigen huis.

 

De Librije

Wil jij weten hoe je een 3-gangen menu op sterrenniveau kunt maken in je eigen keuken? Sinds 17 oktober biedt De Librije live kooklessen aan, waarbij Jonnie Boer je online begeleidt met het koken van hemelse gerechten. Ontdek het geheim van lekker eten en volg een van online lessen. Zo kun je toch nog dineren bij De Librije, maar dan lekker in je eigen woonkamer. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

 

Poppe

Een restaurant op vier wielen. Het zou goed kunnen dat je in Zwolle restaurant Poppe voorbij ziet rijden. Bij reservering komt er een ervaren kok en een medewerker in de bediening bij je aankloppen. Ter plekke wordt er een gastronomisch diner bereid. De Poppe Mobiel is een originele oplossing om mensen een heerlijk gerecht aan te bieden, zonder dat het virus verder wordt verspreid.

 

Bokkers te buiten

Of je nou lekker wil dineren of even wil borrelen. Bij Bokkers te Buiten kun je van donderdag tot en met zondag lekker eten bestellen en afhalen. Je kunt nu moeilijk naar de stad om samen met je vrienden te genieten van de hapjes op de borrelplank, dus haal je borrelplank Fiësta gewoon naar je eigen huis! Nu kun je met je gezin of maximaal 3 vrienden genieten van de heerlijke hapjes die je zo gemist had. De bourgondische borrelplank en het ‘kippetjes uit de oven’ staat standaard op de menukaart. Het drie-gangen menu wordt wekelijks veranderd, zodat je telkens weer een nieuw gerecht op tafel hebt. Wanneer ga jij langs bij Bokkers te Buiten?

 

Lekker uit eten gaan in een restaurant gaat jammer genoeg nu even niet, maar al deze restaurants hebben een oplossing gevonden. Geniet van een vijf sterren gerecht in je eigen woonkamer. Heerlijk en veilig eten in Zwolle.


Voor als het straks weer kan en mag

Wil je weten waar in Zwolle je lekker kunt lunchen? Lees dan onze blog: 6X lekker lunchen in Zwolle.

post a comment