Travel Rumors X INK Hotel

Beste bar Amsterdam

Donderdag 24 augustus is het weer zover: de maandelijkse THIRSTDAYS borrel bij het INK hotel in Amsterdam. Deze keer met een wel heel speciale editie, namelijk Thirstdays Around The World. Het kan dan ook niet anders dat Travel Rumor dé partner is voor deze editie!

Beste bar Amsterdam

Houd het zomerse gevoel vast tijdens een avond vol reislustige cocktails, fijne deuntjes en goede fotomomentjes met leuke mensen om je heen! Kies jouw favoriete bestemming uit de speciaal voor deze avond ontworpen cocktail kaart. In samenwerking met de bartenders van INK hotel zijn er cocktails bedacht op basis van de tonics van East Imperial en de bestemmingen van Travel Rumors. Als dat niet lekker smaakt!

Beste bar Amsterdam

Entree is helemaal gratis, voor noppes en niets. Sterker nog, je krijgt een heerlijke cocktail bij binnenkomst! Meld je aan via het Facebook event en graag tot donderdag!


WIN FREE DRINKS

Wil jij met je vrienden op de gastenlijst zodat je deze avond gratis kunt borrelen? Ga naar onze Facebook pagina en maak kans op 10 gratis drankjes voor jou en je vrienden!


Psst. Do(n’t) tell!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *