Traveler’s Notebook

Miscellaneous store Amsterdam, Notebook Misc-Store, Traveler's Notebook, Travel Rumors
Misc Store aan de Clercqstraat in Amsterdam

Hebben hebben hebben! De Traveler’s Notebook is een musthave gadget voor alle hippe en ubermoderne reislustigen onder ons. De geur van echt leer, de vormgeving en alle accessoires zorgen ervoor dat ook de gemoderniseerde tablet liefhebbers deze notebook willen bemachtigen. Niets kan de ruige vormgeving en het gevoel van to-do lijstjes, schetsen- en aantekeningen maken in een notebook verslaan!

Geen gezeur met een lege batterij of fel zonlicht dat op je beeldscherm schijnt, maar een robuust leder boek, die je het liefst net als je beste vriend overal mee naar toe neemt. Ook handig: de clips waarmee je pagina’s gemakkelijk kunt scheiden, de plastic insteekhoesjes, de stickers om je verhaal op te leuken, de elastiekjes die je helpen meteen de juiste pagina open te slaan en de houder voor je bijpassende pen! Op deze manier wordt elke Traveler’s notebook gepersonaliseerd naar jouw eigen wensen en behoeften.

En is je notebook vol, dan koop je gewoon weer een nieuwe refill! Zoals Miscellaneous het ‘aging-well’ zelf verwoord: “The more you use it, the better it becomes.”

Traveler's Notebook

Traveler’s Notebook

STAR Edition

Té gek is de limited edition, genaamd Midori Traveler’s STAR Edition. Gemaakt voor de viering van het vijfde jaar van het paspoort formaat van deze gave traveler’s notebooks. Een samenwerking is ontstaan met de in Hong Kong gevestigde boot maatschappij genaamd STAR ferry, Limited. Een notebook met een mooie camel kleurige lederen buitenkant en een emerald kleurig elastiek.

 

 

Traveler's Notebook

STAR Edition

Misc-Store

Bestel deze toffe gadget online (al vanaf € 39.95) of breng een bezoek aan de onlangs geopende winkel aan de Clercqstraat 130 in Amsterdam. Misc-Store richt zich op mooie spullen voor de werkplek en is bedoeld voor iedereen met een voorliefde voor producten die zowel praktisch zijn, als inspirerend en verfraaiend. Omdat een groene werkomgeving de werksfeer positief beïnvloedt, heeft Miscellaneous onlangs ook de Office Gardening lijn toegevoegd. Met diverse zaden, voeding en scharen om je werkplek mee op te vrolijken.

Miscellaneous store Amsterdam, Notebook Misc-Store, Traveler's Notebook, Travel Rumors

Misc Store aan de Clercqstraat in Amsterdam

Heb je een bezoek gebracht aan deze toffe winkel en een notebook in the pocket? Deel je ervaringen in een reactie!

Psst. Do(n’t) tell!


>> Kun je niet genoeg krijgen van gadgets? Bekijk de lijst met 5x toffe gadgets voor op reis. <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *