Top
  >  Geen categorie   >  Boek nu New York voor maar €706!

Boek nu een vakantie naar New York voor maar 706! Voor deze aanbieding krijg je een king suite midden in Manhattan en een ontbijt, aangeboden door Secret Escapes. Wees er snel bij en boek nu een droomreis naar New York!

Accommodatie

Tijdens je vakantie verblijf in het WestHouse Hotel*****. Dit trendy hotel ligt midden in het centrum van New York. Central Park en Broadway zijn zelfs op loopafstand! Het ontbijt zal plaatsvinden op de 23e verdieping.  En je zal onder het genot van een heerlijke koffie genieten van het adembenemende uitzicht dat je hebt vanuit The Terrace.
Luxe, daar draait het om tijdens jouw verblijf in het WestHouse Hotel. Je kunt hier 24/7 fitnessen, heerlijk dineren in The Den, dit is een sfeervol restaurant van het hotel, ingericht met kristallen kroonluchters en een antieke openhaard. Dit alles zal je vakantie uitmuntend maken.
vakantiedeal-newyork-verenigde-staten

Vlucht

Deze aanbieding is exclusief vlucht. Houd de vluchten in de gaten, en pak je kans om goedkoop naar New York te vliegen.

Jouw bestemming: New York, Verenigde Staten

New York; the city that never sleeps. Er is maar een optie en dat is het zelf beleven. Jouw vakantie zal draaien om het ontdekken van deze levendige stad. Bezoek het iconische Vrijheidsbeeld, Ground Zero, The Empire State Building, haal een donut uit de Donut ATM en nog veel meer. Je zal hier je ogen uitkijken.
vakantiedeal-newyork-stad


Boek snel!

Deze prijs is beschikbaar op de dag waarop wij dit artikel publiceren. Is de aanbieding niet meer online of is de prijs inmiddels veranderd, dan ben je helaas te laat met boeken. Houd goed onze site in de gaten! We plaatsen wekelijks nieuwe deals van reisaanbieders. Geen deal missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Travel Rumors is geen reisbureau. Wij spotten alleen de beste deals, althans dat denken wij, en delen deze graag met jullie. Deals die wij zelf ook dolgraag zouden willen boeken of omdat het goed aansluit bij onze reisverhalen. Heb je vragen over een specifieke deal, dan moet je die dus stellen aan de aanbieder van de reis. Heb je voor ons goede tips of ideeën, dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen!

post a comment