Verre reizen

Hoe onuitspreekbaarder de naam, des te leuker is de bestemming. Ben jij het hier helemaal mee eens? Dan ben jij vast net als ons dol op verre reizen! Wij hebben al veel mooie reizen mogen maken, van Noord-Amerika tot Azië. En die zijn allemaal op Travel Rumors te vinden. Veel plezier met inspiratie opdoen!

Verre reizen

Er is zo ontzettend veel te zien, maar waar moet je beginnen? Wees slim en combineer landen zoals Panama en Costa Rica voor een onvergetelijke rondreis of ga volledig voor één land en ontdek de verborgen juweeltjes van Zuid-Afrika. Bekijk al onze bestemmingen en lees alles over de must visits voor jouw volgende verre reis.

Reistips

Vliegtuig in, vliegtuig uit. Dan in de taxi en door naar de bus. Je moet nogal wat over hebben om alle hoeken van de aarde te verkennen. Maar geen paniek, we helpen je graag een handje. Maak je reis onvergetelijk én comfortabel met de tofste reisgadgets en 12 tips voor het pakken van je koffer.

Mooie plaatjes

Het bezoeken van een verre bestemming staat garant voor mooie plaatjes. En die hebben wij ook gemaakt! Van prachtige flamingo’s op Aruba en palmbomen in Mexico tot kleurrijke huizen op Cuba en foodporn van over de hele wereld. Sit back and relax bij het bewonderen van ons Instagram account. Reisinspiratie gegarandeerd.