Het Travel Rumors team

Danielle Huisman-Teunis

Danielle Huisman-Teunis

Hoofdredacteur

Founder en creatieve duizendpoot achter Travel Rumors. Heeft een online marketing bureau. Schrijft graag over alle mooie ervaringen die zij opdoet tijdens de reizen die zij maakt, schiet mooie plaatjes en tovert deze om tot ware Insta-knallers. Gaat graag kickboksen en houdt van eten, veel eten. Lees alle reisverhalen van Danielle.

Marinka Westrik

Marinka Westrik

Eindredacteur

Karel Huisman

Karel Huisman

Cameraman & Video Editor

Is de ICT man van het bedrijf en draait graag aan de knoppen. Alle video content wordt dan ook via zijn video productie bedrijf bewerkt en omgetoverd tot een toffe reis video. Legt graag een kaartje en staat regelmatig in de ring of op de squashbaan. Bekijk de reis video’s gemaakt door Karel.

Lieuwe de Jong

Lieuwe de Jong

Video Editor

Jaimy Boer

Jaimy Boer

Redacteur

Met haar koptelefoon op, hoor je haar de hele dag niet. Als tekstschrijver ramp ze er een boekwerk uit voordat haar laptop is opgestart. Heeft gevoel voor mode, loopt rond met een lach van oor tot oor en is altijd als eerste op de hoogte.

Jelske Winkelaar

Jelske Winkelaar

Redacteur

Heeft een paar jaar al studerend, feestend, werkend en backpackend de wereld rondgereisd. Elk land en haar cultuur, natuur, keuken en wildlife laat haar weer verbazen en verwonderen. Ze kijkt altijd uit naar haar volgende trip of vakantie en deelt graag haar travel rumors met jou.

Emily Schacher

Emily Schacher

Online Editor

Deze Ozzy is na een aantal jaren werken en reizen in Europa weer terug down under in het mooie Sydney. Zij bekijkt het leven het liefst door haar lens en hoe kan dat ook anders, als je op de marketingafdeling van Canon werkt! Benieuwd hoe dit leven eruit ziet? Bekijk haar werk online of lees haar reisverhalen.

Eleni Hoefsloot

Eleni Hoefsloot

Online Editor

Houdt van reizen en van hardlopen en het liefst gecombineerd. Zo liep ze tijdens zonsopkomst op het strand in Cuba en in de drukke medina van Marrakech. Droomt van een wereldreis en is gek op eten. Lees alle reisverhalen van Eleni.

Merel de Bruijn

Merel de Bruijn

Online Editor

Altijd op zoek naar nieuwe fijne plekken. Gewoon om de hoek, of ver weg. Van een nieuw koffiententje of restaurant ergens in Nederland tot dat ene bijzondere natuurverschijnsel ver buiten Europa. Daar word ze vrolijk van! Lees alle reisverhalen van Merel.