Het Travel Rumors team

Danielle Huisman-Teunis

Danielle Huisman-Teunis

Hoofdredacteur

Founder en creatieve duizendpoot achter Travel Rumors. Heeft een online marketing bureau. Schrijft graag over alle mooie ervaringen die zij opdoet tijdens de reizen die zij maakt, schiet mooie plaatjes en tovert deze om tot ware Insta-knallers. Gaat graag kickboksen en houdt van eten, veel eten. Lees alle reisverhalen van Danielle.

Karel Huisman

Karel Huisman

Cameraman & Video Editor

Is de ICT man van het bedrijf en draait graag aan de knoppen. Alle video content wordt dan ook via zijn video productie bedrijf bewerkt en omgetoverd tot een toffe reis video. Legt graag een kaartje en staat regelmatig in de ring of op de squashbaan. Bekijk de reis video’s gemaakt door Karel.

Tina

Tina

Eindredacteur

Emily Schacher

Emily Schacher

Redacteur

Deze Ozzy is na een aantal jaren werken en reizen in Europa weer terug down under in het mooie Sydney. Zij bekijkt het leven het liefst door haar lens en hoe kan dat ook anders, als je op de marketingafdeling van Canon werkt! Benieuwd hoe dit leven eruit ziet? Bekijk haar werk online of lees haar reisverhalen.

Jaimy Boer

Jaimy Boer

Redacteur

Met haar koptelefoon op, hoor je haar de hele dag niet. Als tekstschrijver ramt ze er een boekwerk uit voordat haar laptop is opgestart. Heeft gevoel voor mode, loopt rond met een lach van oor tot oor en is altijd als eerste op de hoogte.

Jelske Winkelaar

Jelske Winkelaar

Redacteur

Heeft een paar jaar al studerend, feestend, werkend en backpackend de wereld rondgereisd. Elk land en haar cultuur, natuur, keuken en wildlife laat haar weer verbazen en verwonderen. Ze kijkt altijd uit naar haar volgende trip of vakantie en deelt graag haar travel rumors met jou.

Marinka Westrik

Marinka Westrik

Redacteur

Richard & Sanne

Richard & Sanne

Redacteur

Eva Troost

Eva Troost

Redacteur

Is benieuwd naar alle verhalen die horen bij plekken waar ze heen reist. Ze houdt van de afwisseling stad en natuur en kan uren kijken naar dieren in het wild. Ze haalt energie uit actieve reizen: te voet, op de fiets of per kayak. Lees alle reisverhalen van Eva.