Team

Danielle Teunis

Danielle Teunis

Head of Everything

Founder en creatieve duizendpoot achter Travel Rumors. Schrijft graag over alle mooie ervaringen die zij opdoet tijdens de reizen die zij maakt, schiet mooie plaatjes en tovert deze om tot ware Insta-knallers. Gaat graag kickboksen en houdt van eten, veel eten. Lees alle reisverhalen van Danielle.

Karel Huisman

Karel Huisman

Cameraman & Video Editor

Is de ICT man van het bedrijf en draait graag aan de knoppen. Alle video content wordt dan ook via hem bewerkt en omgetoverd tot een toffe reis video. Legt graag een kaartje en staat regelmatig in de ring of op de squashbaan. Bekijk de reis video’s gemaakt door Karel.

Marieke Schrijver

Marieke Schrijver

Online Editor

Dol op eten, Netflix, popcorn, David Attenborough, Alpaca’s en actieve vakanties. Snowboarden, canyoning, raften of hiken; je zult haar niet snel op het strand tegen komen. Tenzij ze een kite aan het opblazen is. Lees alle reisverhalen van Marieke.

Kelly Sinterniklaas

Kelly Sinterniklaas

Online Editor

Reisfanaat en dol op nieuwe eetculturen. Laatste reis en eetontdekkingen opgedaan in Peru en Mexico. Schrijft en woont in Rotterdam. Lees alle reisverhalen van Kelly.

Merel de Bruijn

Merel de Bruijn

Online Editor

Lees alle reisverhalen van Merel.

Eleni Hoefsloot

Eleni Hoefsloot

Online Editor

Houdt van reizen en van hardlopen en het liefst gecombineerd. Zo liep ze tijdens zonsopkomst op het strand in Cuba en in de drukke medina van Marrakech. Droomt van een wereldreis en is gek op eten. Lees alle reisverhalen van Eleni.

Emily Schacher

Emily Schacher

Online Editor

Born in Sydney, made in the world. Addicted to traveling and love throwing herself into exciting and sometimes delicate situations and experiences to ensure she always come out with the best stories and make the most of her adventure. Currently living in bustling Dusseldorf, Germany and can’t wait to find out where the world will take her next! Read Emily’s travel stories.