Top
  >  Eten & Drinken   >  3x wijn in Zwolle
wijn-zwolle

Laatst bijgewerkt op september 15, 2020

Een goed glas wijn in de namiddag of tijdens een gezellige avond in de Zwolse binnenstad is altijd een goed idee! Maar waar drink je nou de lekkerste wijn? Wij zochten het voor je uit en delen graag onze tips met jou. In dit artikel lees je alles wat jij moet weten over de 3 leukste plekken voor wijn in Zwolle.

In Den Hoofdwacht

Deze wijnbar bevindt zich in één van de mooiste gebouwen van Zwolle, naast het kerkportaal van de Grote Kerk op de Grote Markt. In Den Hoofdwacht serveert heel veel open wijnen. Op de kaart staat ook een wijnadvies en een uitgebreide uitleg. Natuurlijk is dat maar een advies, en mag je bepalen naar je eigen smaak.
Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en zondag geopend van 12:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 03:00 uur.
Website: In Den Hoofdwacht

wijn-zwolle

In Den Hoofdwacht Zwolle

Het Wijnhuis

Het Wijnhuis bevindt zich aan het Grote Kerkplein. De naam zegt het al: hier ben je aan het goede adres voor een lekker wijntje. Het is een echte hotspot om op zaterdagmiddag tussen het shoppen door neer te ploffen. Of voor een gezellig middagje met vrienden. Of voor een borrel met collega’s.
Openingstijden: woensdag van 12:00 uur tot 00:00 uur, donderdag van 12:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag van 12:00 uur tot 01:00 uur, zaterdag van 12:00 uur tot 02:00 uur en op zondag geopend van 13:00 uur tot 21:00 uur.
Website: Het Wijnhuis
wijn-zwolle

Wijnbar OAK

Zin in een heerlijk lange avond borrelen? Wijnbar OAK is daar de perfecte plek voor. Je hebt hier genoeg keuze uit allerlei soorten wijn gecombineerd met heerlijke Aziatische streetfoodsnacks. Twee vrienden en tevens de eigenaren misten een plek in Zwolle waar je terecht kon voor speciaalwijnen. Plekken om speciaalbier te drinken in overvloed, maar een bar voor speciaalwijn was er nog niet. Wijnbar OAK was geboren. Ben je geen wijnliefhebber? Niet getreurd. Ook voor heerlijke speciaalbieren of gewoon een lekkere kop koffie of thee kun je hier terecht. Ben je recent bij Wijnbar OAK geweest en heb je een heerlijke wijn geproefd die je eigenlijk zelf ook wel wilt hebben? Binnenkort kun je op de site van de wijnbar zelf jouw favoriet bestellen. Hoe handig is dat!
wijnbar-oak-zwolle
Openingstijden: woensdag en donderdag van 15:00 uur tot 23:00 uur, vrijdag van 15:00 uur tot 00:00 uur, zaterdag van 13:00 uur tot 0:00 uur en zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur.
Website: Wijnbar OAK


Meer plekken ontdekken in Zwolle?

post a comment