3x wijn in Zwolle

Een goed glas wijn in de namiddag of tijdens een gezellige avond in de Zwolse binnenstad is altijd een goed idee! Maar waar drink je nou de lekkerste wijn? Wij zochten het voor je uit en delen graag onze tips met je, daarom hier 3 leuke plekken voor wijn in Zwolle.

In Den Hoofdwacht

Deze wijnbar bevindt zich in één van de mooiste gebouwen van Zwolle, naast het kerkportaal van de Grote Kerk op de Grote Markt. In Den Hoofdwacht serveert heel veel open wijnen. Op de kaart staat ook een wijnadvies en een uitgebreide uitleg. Natuurlijk is dat maar een advies, en mag je bepalen naar je eigen smaak.

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en zondag geopend van 12:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 03:00 uur.

Website: In Den Hoofdwacht

wijn-zwolle

In Den Hoofdwacht Zwolle

Het Wijnhuis

Het Wijnhuis bevindt zich aan het Grote Kerkplein. De naam zegt het al: hier ben je aan het goede adres voor een lekker wijntje. Het is een echte hotspot om op zaterdagmiddag tussen het shoppen door neer te ploffen. Of voor een gezellig middagje met vrienden. Of voor een borrel met collega’s.

Openingstijden: woensdag van 12:00 uur tot 00:00 uur, donderdag van 12:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag van 12:00 uur tot 01:00 uur, zaterdag van 12:00 uur tot 02:00 uur en op zondag geopend van 13:00 uur tot 21:00 uur.

Website: Het Wijnhuis

wijn-zwolle

Hier en Daar

Aan de Oude Vismarkt vind je Hier en Daar. In dit leuke tentje serveren ze biologische en biodynamische wijn van Europese afkomst. Zo schenken ze onder andere wijn uit Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland. Tof: aan alle vintage meubels hangt een prijskaartje, want alles is te koop!

Openingstijden: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur, donderdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zondag geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Website: Hier en Daar

wijn-zwolle


Meer plekken ontdekken in Zwolle? Lees dan hier over plekken voor koffie in Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *