Top
  >  Fashion & Beauty   >  Zonbescherming met Aruba Aloe Vera
Aruba-Aloe-Vera

Laatst bijgewerkt op januari 14, 2021

Iedereen heeft weleens gehoord van aloë vera: dan wel als smeersel, dan wel als drankje, maar weten jullie ook dat aloë vera de beste moisturizer is die er bestaat? En dat de grootste productie van aloë vera op Aruba plaats vindt? Vers van de plantages, wordt pure aloë vera verwerkt in de producten van Aruba Aloe. Dat deze producten nu exclusief verkrijgbaar zijn in de Nederlandse webshop vonden wij een feestje waard en dus geven wij 3 setjes weg. Lees snel verder over Aruba Aloe.

Aloë vera uit Aruba

Sinds 1840 speelt de aloë vera plant een belangrijke rol op het Arubaanse eiland. Al snel wordt de werking van deze plant ontdekt door de bevolking.  Tot op de dag van vandaag draait de fabriek op volle toeren. Mocht je op Aruba zijn, dan is het erg leuk om eens te gaan kijken bij de Aruba Aloe fabriek!

De werking van aloë vera

Aloë vera staat bekend om de geneeskrachtige eigenschappen die de huid genezen en hydrateren. Het zit vol met polysacchariden, vitamines en mineralen. Snij een aloë vera plant open en de genezende gel loopt eruit. Je hebt vast weleens een verkoper op het strand gezien die dit aanbod. Erg fijn als je bent verbrand, omdat het direct de warmte en pijn uit de huid haalt maar daarnaast de huid een directe hydratatie boost geeft en hersteld.

Aruba Aloe Vera

Photocredits: Aruba Aloe

Aruba Aloe

De producten van Aruba Aloe zijn extra bijzonder, niet alleen omdat Aruba Aloe het oudste aloë vera bedrijf ter wereld is, maar ook is het een van de weinige bedrijven die aloë vera producten op het eiland cultiveert, oogst, produceert en verpakt. Op deze manier kunnen ze de hoogste kwaliteit bieden, omdat de producten gemaakt worden met 100% pure, maar ook verse aloë vera gel.
Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 10 euro korting. Shop de aloë vera producten.


WIN Aruba Aloe

Goed nieuws: om de lancering van de Nederlandse webshop te vieren, mogen wij drie geweldige sets met Aruba Aloe weggeven. Iedere set bevat:
Aruba Aloe Vera
Sunscreen SPF 30 (mini)
Special care lotion (59 ml)
After Sun (59ml)
Wat moet je doen?
Ga naar ons Facebook en/of Instagram account, zorg dat je ons volgt en tag je travel buddy in het bericht over Aruba Aloe.
De grote kleine lettertjes
De winnaars worden maandag 27 november 2017 bekend gemaakt.
Je kunt zo vaak mee doen als je wilt. Vaker mee doen is meer kans.
De gewonnen prijs wordt alleen binnen Nederland verzonden.
De winnaars worden willekeurig gekozen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
De gewonnen prijs kan niet worden ingeruild voor geld of andere producten. Een gegeven paard.. 🙂


nieuwsbrief aanmelding

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

Comments:

  • heleen

    24 november 2017

    Jaaaa, dit wil ik graag winnen voor de vakantie van Lotte, Karlijne en mijzelf naar Sri Lanka in januari. Kunnen we wel gebruiken! Eerlijk zullen we alles delen…

    reply...

post a comment