Zonvakantie

Toe aan een zonvakantie? Aan het strand, de zee en een boekje of juist een rondreis door een tropische bestemming? Om ontspannen bij te bruinen, de winterdip te verslaan of cultuur te snuiven? Let us be your travelguide! Ontdek al onze tips voor een ontspannen of actieve zonvakantie.

Zonvakantie

Het maakt niet uit wat je van plan bent, zolang het maar zonnig is. Warmer dan thuis en het liefst zonder regen, als het aan ons ligt. Om het je makkelijk te maken hebben we de fijnste zonvakantie bestemmingen voor je op een rijtje gezet. Zo hoef jij alleen nog maar te boeken, je koffer in te pakken en in het vliegtuig te stappen.

Ontspan

Lekker op het strand liggen, regelmatig om draaien voor een goede kleurverdeling en even afkoelen door een plons in het frisse water. Kortom, een ontspannen zonvakantie. Waar je dat het best kan doen? We hebben al veel bestemmingen voor je bezocht, low budget en high end, dichtbij huis en verre bestemmingen. Leg je handdoek neer op Tenerife of tour met de auto over Sicilië. Wij zijn benieuwd: waar duik jij de zon in?

Ontdek

Wil je lekker weer combineren met een actieve vakantie? Ook daar hebben wij ervaring mee! Van backpacken door tropisch Costa Rica tot een fitcation op Aruba, pak die wandel- en sportschoenen maar alvast in en laat je inspireren door onze reisblog voor jouw ideale zonvakantie.