Kootuur Boetiek: fashion hotspot in Zwolle

Kootuur boetiek Zwolle
Kootuur boetiek Zwolle

De één ervaring in de mode-industrie en de ander een deskundig kapster: combineer het en je hebt Kootuur Boetiek. Onder leiding van Wouter Klein Willink en Dian Docter is sinds oktober 2013 een fashion hotspot die je zeker niet mag missen als je in Zwolle bent. Dé plek waar je terecht kunt voor modeadvies, een knipbeurt of een heerlijke bak koffie in een bakbeest van een machine met branded take away bekers. Over beesten gesproken; Wouter en Dian worden vergezeld door boxer Joe, die zeker niet te missen is. Een ware mascotte voor de winkel, die met zijn puppy ogen iedere voorbijganger weet te verleiden tot een bezoek aan de winkel.

Door de combinatie van kleding en knippen, is bij Kootuur Boetiek het ondergaan van een volledige metamorfose een piece-of-cake. Voordat winkelend Zwolle zich volledig kon laten knippen en kleden, onderging eerst het pand een flinke metamorfose. Het resultaat mag er zeker zijn. Van originele Singer naaimachines, brokkelende muren en vintage banken en (kap)stoelen, tot Perzische tapijten en een ruige koffiemachine. Vintage is het interieur zeker, maar het tweetal en het concept straalt compleet het tegenovergestelde uit! Een jong en funky concept, hippe en modieuze kleding. Dit alles in een gezellige sfeer en uitstekende service die je zeker mag verwachten.

Kootuur Zwolle

Kootuur Boetiek

Fashion voor hem en haar met merken als Minimum, MbyM, dr. Denim, Anerkjendt, Bellfield, Sisterspoint, Native Youth, Kronstadt en Sparkz. Het concept verkoopt zichzelf, dus zorg ervoor dat je op tijd belt voor een kappersafspraak, wil je in handen van Dian komen.

Kootuur is geopend van maandag t/m  zaterdag en koopzondag en heeft sinds kort een ‘zusje‘ in de Diezerstraat: Kootuur x Minimum. Dé shop voor alle liefhebbers van dit Deense topmerk.

Psst. Do(n’t) tell!


>> Ben je van plan een bezoek te brengen aan Zwolle? Bekijk het overzicht van alle hotspots in Zwolle <<

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *