Top
  >  Europa   >  Kootuur Boetiek: fashion hotspot in Zwolle
kootuur

Laatst bijgewerkt op januari 8, 2021

De één heeft ervaring in de mode-industrie en de ander is deskundig kapster: combineer het en je hebt Kootuur Boetiek. Als je in Zwolle bent is dit een fashion hotspot die je zeker niet wilt missen! Het koppel Wouter en Dian Klein Willink vertegenwoordigen samen dé plek waar je terecht kunt voor modeadvies, een knipbeurt of een heerlijke bak koffie. 

Knippen, kleden en koffie

Door de combinatie van deze drie K’s, is bij Kootuur Boetiek het ondergaan van een volledige metamorfose een piece-of-cake. Met merken als Minimum, MbyM, dr. Denim, Anerkjendt, Bellfield, Sisterspoint, Native Youth, Kronstadt en Sparkz kan je hier terecht voor fashion voor zowel hem als haar. Moet je even wachten op ‘hem’ of op ‘haar’ omdat er een toffe outfit gepast wordt, geniet dan ondertussen van een heerlijke kop koffie, vers gezet! Het concept verkoopt zichzelf, dus als je verzekerd wil zijn voor een stijlvolle coupe maak dan tijdig een kappersafspraak, wil je in handen van Dian komen.

Sfeer en interieur

Ook het interieur werkt hier inspirerend. Van originele Singer naaimachines, brokkelende muren en vintage banken en (kap)stoelen, tot Perzische tapijten en een ruige koffiemachine. Vintage is het interieur zeker, maar het tweetal en het concept straalt compleet het tegenovergestelde uit! Een jong en funky concept, hippe en modieuze kleding. Dit alles in een gezellige sfeer en uitstekende service die je zeker mag verwachten.

Kootuur-Boetiek-Zwolle-Fashion-Hotspot

Kootuur Boetiek

Pimp je eigen stek!

Naast een geweldige Scandinavische kledingcollectie vind je hier ook de mooiste spullen voor in je huis. Dus wil je niet alleen een hippe outfit maar ook je interieur een boost geven, dan ben je hier aan het juiste adres!
Neem eens een kijkje op de website van Kootuur voor meer informatie en inspiratie! Wil je tussen al het shoppen door lekker even wat lunchen? Wij vonden 5x lekker lunchen in Zwolle alvast voor je!


Ben je van plan een bezoek te brengen aan Zwolle? Bekijk het overzicht van alle hotspots in Zwolle 

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment