Samenwerken

Jouw bedrijf of merk op onze site?
Vanuit onze reislustigheid en ervaringen, proberen wij jullie mee te laten genieten van al het moois wat deze wereld te bieden heeft. En waar wij al van hebben mogen genieten. Uiteraard voorzien van tips en trucs, do’s en don’ts, hotspots en no go area’s.

Samen hebben wij een online marketing-, PR- en hospitality achtergrond en we zien daarom het belang van online PR, bloggen, social media, events en ambassadeurs in. Jouw merk of bedrijf online activeren bij jouw doelgroep is dan ook erg belangrijk.

Wil jij met ons samenwerken om zoveel mogelijk Travel Rumors te verspreiden? Laat het ons weten. Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op en sturen je graag onze presskit toe. Hierin vind je alle informatie over ons blog, onze lezers, de samenwerkingsmogelijkheden en de advertentiemogelijkheden.

Contributors / Gastbloggers
Wil jij ook je stem laten horen en zou je graag contributor willen worden van onze site? Stuur een mail t.a.v. Danielle naar info@travelrumors.com of vul het contactformulier in. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op!

Groetjes Daniëlle en team van reislustige gastbloggers!

Psst. Do (n’t) tell!

 

Travel Rumors