Top
reisblog-nederland

Het Travel Rumors Team

Wij houden van reizen

Hieronder vindt je reislustige en enthousiaste verhalenvertellers die de wereld hebben ontdekt en dit graag met jou delen!

Heb je ook leuke verhalen en bijzondere plekken ontdekt. Neem eens contact met ons op, misschien pas jij wel bij ons team.

o

Bekijk 1 van onze mooie reizen; de Elzas in Frankrijk.

De reizigers

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

reisblog-nederland

Danielle

Hoofdredacteur

Founder en creatieve duizendpoot achter Travel Rumors. Heeft een online marketing bureau. Schrijft graag over alle mooie ervaringen die zij opdoet tijdens de reizen die zij maakt, schiet mooie plaatjes en tovert deze om tot ware Insta-knallers. Gaat graag kickboksen en houdt van eten, veel eten. Lees alle reisverhalen van Danielle.

reisblog-nederland

Karel

Cameraman & Fotograaf & Video editor

Is de ICT man van het bedrijf en draait graag aan de knoppen. Alle video content wordt dan ook via zijn video productie bedrijf bewerkt en omgetoverd tot een toffe reis video. Legt graag een kaartje en staat regelmatig in de ring of op de squashbaan. Bekijk de reis video’s gemaakt door Karel.

reisblog-nederland

Eva

Redacteur

Is benieuwd naar alle verhalen die horen bij plekken waar ze heen reist. Ze houdt van de afwisseling stad en natuur en kan uren kijken naar dieren in het wild. Ze haalt energie uit actieve reizen: te voet, op de fiets of per kayak. Lees alle reisverhalen van Eva.

reisblog-nederland

Emily

Redacteur

Deze Ozzy is na een aantal jaren werken en reizen in Europa weer terug down under in het mooie Sydney. Zij bekijkt het leven het liefst door haar lens en hoe kan dat ook anders, als je op de marketingafdeling van Canon werkt! Benieuwd hoe dit leven eruit ziet? Bekijk haar werk online of lees haar reisverhalen.

reisblog-nederland

Jaimy

Redacteur

Met haar koptelefoon op, hoor je haar de hele dag niet. Als tekstschrijver ramt ze er een boekwerk uit voordat haar laptop is opgestart. Heeft gevoel voor mode, loopt rond met een lach van oor tot oor en is altijd als eerste op de hoogte.

reisblog-nederland

Jelske

Redacteur

Heeft een paar jaar al studerend, feestend, werkend en backpackend de wereld rondgereisd. Elk land en haar cultuur, natuur, keuken en wildlife laat haar weer verbazen en verwonderen. Ze kijkt altijd uit naar haar volgende trip of vakantie en deelt graag haar travel rumors met jou.

reisblog-nederland

Marinka

Redacteur

Is een wandelend woordboek en een ware verhalenverteller. Van het schrijven van artikelen en website teksten, tot social media management en het vormgeven van het magazine; haar creatieve brein staat altijd aan.

reisblog-nederland

Richard & Sanne

Redacteurs