Top
  >  Europa   >  3x Winterse obstakel runs in Frankrijk
obstakel-runs-frankrijk-winter-spartan

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

De bergen in Frankrijk zijn al een uitdaging op zich als je meedoet aan een run, maar bij deze obstakel runs word je nog eens extra uitgedaagd. De races zijn namelijk in de sneeuw en bevatten de nodige dosis aan obstakels! Hier 3 toffe obstakel runs in Frankrijk op een rij.

La Ruee des Fadas, Constamines-Montjoie

Deze obstakel run heeft een parcours van 8 kilometer, met 35 hindernissen. De run vindt plaats op 15 december 2018, in een prachtige vallei aan de voet van de Mont Blanc. Let er wel op dat je bij een witte obstakel run zoals deze een andere uitrusting nodig hebt dan bij een gewone obstakel run. Bezoek de website voor meer informatie over de uitrusting en over deze obstakel run in de prachtige Franse Alpen.

Snow Frappadingue, La Plagne

Op dezelfde dag, 15 december 2018, vindt er ook een winterse race plaats in La Plagne: Frappadangue. Frappadangue wordt voor het eerst georganiseerd in de sneeuw. De run is 8 kilometer lang en neemt je mee op een baan met 30 hindernissen, zoals netten, banden, buizen en valkuilen. De slogan van deze race luidt als volgt: obstakels, uitdagingen, vrienden, plezier! Dat klinkt goed, toch?!

Winter Spartan, Valmorel

Winter Spartan vindt plaats in Valmorel, op 26 en 27 januari 2019. Deze race biedt 2 afstanden:

  • Sprint: 6+ kilometer lang en 15+ obstakels
  • Super: 13+ kilometer lang en 25+ obstakels

Alle obstakels zijn verplicht bij deze run, zodat het een gegarandeerd eerlijke race is voor alle deelnemers.  Voor iedereen die een echte uitdaging zoekt is dit the place to be! Voor meer informatie over deze witte run, bezoek de website.
obstakel-runs-frankrijk


Wintersport combineren met een dance festival? Lees dan onze tips over winterse dance festivals in Frankrijk.


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment