Top
  >  Eten & Drinken   >  5x de beste plekken voor sushi in Tilburg
sushi-tilburg-mo-jo

Laatst bijgewerkt op april 22, 2024

Sushi, het blijft een goed idee! Of het nu voor lunch is of diner, het is altijd heerlijk. Check hier de beste plekken in Tilburg voor de lekkerste sushimi, maki en nigiri.

Shinzo Sushi Lounge and Grill

Net wat buiten het centrum aan de bruisende Piushaven vind je Shinzo. Geniet met lekker weer van de verse sushi buiten in het zonnetje langs het water of strijk binnen neer, waar het ook mooi ingericht is. Volgens Tilburgers is Shinzo één van de beste plekken om te smullen van de Japanse specialiteiten. Dat zegt genoeg, toch?

Website: Shinzo Sushi Lounge and Grill
Openingstijden: Op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 16:00 uur tot en met 22:00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 16:00 uur tot en met 23:00 uur.
Reserveer

Sushi-in-Tilburg

MOJO

Midden in het centrum van Tilburg vind je MOJO. Hier geniet je van dagverse sushi en heerlijke Japanse gerechten. Je hebt 2,5 uur de tijd om hier te smullen van de hele uitgebreide kaart. Van verschillende soorten sushi tot gerechten bereid op de grill. 

Website: MOJO Tilburg
Openingstijden: Elke dag geopend van 12:00 uur tot 16:30 uur voor lunch. Op zondag t/m woensdag van 12:00 uur tot 22:00 uur en van donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 22:30 uur. 
Sushi-in-Tilburg

Sushi Koi

De Japanse broertjes Chen deden jaren ervaring op in diverse restaurants voordat ze in Tilburg neerstreken. Inmiddels staat Sushi Koi, samen met Shinzo, bij velen bovenaan het lijstje van beste sushirestaurants in Tilburg en komen ook mensen van buiten de Brabantse stad hier genieten van de verse sushi.

Website: Sushi Koi
Openingstijden: Maandag van 13:00 uur tot 22:00 uur, dinsdag, woensdag en zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur en donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 22:30 uur. 
Sushi-in-Tilburg

Enjoii Restaurant

Een ander fijn restaurant dat zeker niet in dit lijstje mag ontbreken, is Enjoii Restaurant. Enjoii is afgekort van de Japanse woorden ‘Egao no Joii’. Vertaald naar het Nederlands is het ‘glimlachen uit genot’ of ‘genieten’. Je eet hier authentieke gerechten in een moderne setting. En: bewaar nog ruimte voor het toetje! Daar mag je bij Enjoii namelijk ook onbeperkt van genieten.

Website: Enjoii Restaurant
Openingstijden: Op maandag tot vrijdag van 13:00 uur tot 22:30 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 22:30 uur. 
Sushi-in-Tilburg

Dagje Tilburg gepland?
Booking.com

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment