5x de beste plekken voor sushi in Tilburg

Sushi-in-Tilburg

Sushi, het blijft een goed idee! Of het nu voor lunch is of diner, het is altijd heerlijk. Check hier de beste plekken in Tilburg voor de lekkerste sushimi, maki en nigiri.

Shinzo Sushi Lounge and Grill

Net wat buiten het centrum aan de bruisende Piushaven vind je Shinzo. Geniet met lekker weer van de verse sushi buiten in het zonnetje langs het water of strijk binnen neer, waar het ook mooi ingericht is. Volgens Tilburgers is Shinzo één van de beste plekken om te smullen van de Japanse specialiteiten. Dat zegt genoeg, toch?

Website: Shinzo Sushi Lounge and Grill
Openingstijden: Op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 16:00 uur tot en met 22:00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 16:00 uur tot en met 23:00 uur.

Reserveer

Sushi-in-Tilburg

MOJO

Midden in het centrum van Tilburg vind je MOJO. Hier geniet je van dagverse sushi en heerlijke Japanse gerechten. Je hebt 2,5 uur de tijd om hier te smullen van de hele uitgebreide kaart. Van verschillende soorten sushi tot gerechten bereid op de grill. 

Website: MOJO Tilburg
Openingstijden: Elke dag geopend van 12:00 uur tot 16:30 uur voor lunch en van 17:00 uur tot 22:00 uur voor diner.

Sushi-in-Tilburg

Sushi Koi

De Japanse broertjes Chen deden jaren ervaring op in diverse restaurants voordat ze in Tilburg neerstreken. Inmiddels staat Sushi Koi, samen met Shinzo, bij velen bovenaan het lijstje van beste sushirestaurants in Tilburg en komen ook mensen van buiten de Brabantse stad hier genieten van de verse sushi.

Website: Sushi Koi
Openingstijden: Van maandag tot en met zondag geopend van 12:00 uur tot en met 17:00 uur voor lunch. Elke zondag tot en met woensdag geopend van 17:00 uur tot en met 22:00 uur voor diner en donderdag tot en met zaterdag van 17:00 uur tot 22:30 uur.

Sushi-in-Tilburg

Enjoii Restaurant

Een ander fijn restaurant dat zeker niet in dit lijstje mag ontbreken, is Enjoii Restaurant. Enjoii is afgekort van de Japanse woorden ‘Egao no Joii’. Vertaald naar het Nederlands is het ‘glimlachen uit genot’ of ‘genieten’. Je eet hier authentieke gerechten in een moderne setting. En: bewaar nog ruimte voor het toetje! Daar mag je bij Enjoii namelijk ook onbeperkt van genieten.

Website: Enjoii Restaurant
Openingstijden: Elke dag geopend van 13:00 uur tot 23:00 uur.

Sushi-in-Tilburg

Restaurant Sumo

Eigenlijk heeft Sumo geen introductie nodig, de sushitent zit in meerdere steden en is een ‘zwaargewicht’ als het op de Japanse lekkernij aankomt. En we snappen ook waarom. Naast de traditionele sushi zijn ook de tepanyaki en tempura super lekker.

Website: Restaurant Sumo
Openingstijden: Elke dag geopend van 12:00 uur tot 16:00 uur voor lunch. Op zondag tot en met woensdag van 17:00 uur tot 22:00 uur voor diner. Op donderdag tot en met zaterdag geopend tot 22:30 uur.

Sushi-in-Tilburg


Dagje Tilburg gepland? Lees dan hier over plekken waar je gezond kunt lunchen in Tilburg.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *