Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  Magisch genieten op festival Amsterdam Open Air
amsterdam-open-air-festival-travel-rumors

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

Midden in het bos vind je het festival waar ieder hart sneller van gaat kloppen: Amsterdam Open Air. Met een fijne line-up, een aangenaam zonnetje en een festival terrein gevuld met gezellige mensen, is Open Air gegarandeerd ieder jaar een succes. Ervaar zelf de combinatie van de groenrijke natuur en het bruisende gevoel van een festival en maak mee waar iedereen zo enthousiast over is. En dat gewoon in Amsterdam.

open-air-amsterdam

Amsterdam Open Air in het Gaasterpark

Ieder jaar wordt het Gaasterpark in Amsterdam omgetoverd tot een paradijs voor de echte ravers en dansfanaten onder ons. Met de vrolijke aankleding, de fijne beats op de achtergrond en alle natuur lijkt het bijna alsof je in een magische wereld terecht komt. In combinatie met de fijne sfeer onder alle festivalgangers is het een plek waar je niet meer weg wil.

Ondanks dat het hele bos wordt gebruikt als locatie voor Amsterdam Open Air, voelt het festival heel knus, gemoedelijk en vooral gezellig aan. En kunnen we het even hebben over het weer? Het lijkt wel alsof het festival een goede deal sloot met de weergoden, want het is altijd mooi weer tijdens Amsterdam Open Air. En daardoor lijkt de locatie nog mooier en magischer. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Alleen al de aftermovie en lookbook van de afgelopen editie zorgen voor kriebels in je buik.

open-air-amsterdam-Gaasterpark
Ben je op een gegeven moment klaar met hossen en springen? Op het terrein vind je een breed scala aan (gezond) eten en drinken. Voor iedereen is keus genoeg, want ook aan de vegetariërs en de veganisten is gedacht. En een fijne bijkomstigheid: geen gedoe meer met het verliezen van je kostbare muntjes, want overal op het terrein betaal je met je pinpas. Ideaal!

open-air-amsterdam-cocktail

Amsterdam Open Air denkt verder

Amsterdam Open Air vindt het milieu heel belangrijk en zorgt daarom met het ‘Project Planet Lover’ voor meer bewustwording onder de festivalgangers. Om deze reden vind je op het festivalterrein verschillende dingen die hieraan bijdragen. Zo sip je jouw favoriete drankje uit een plastic beker die je eenvoudig hergebruikt en kun je geen vlees kopen bij de foodstands. Bij de toffe lichtshows bij de stages wordt gebruik gemaakt van duurzame en groene batterijen. Als klap op de vuurpijl kun je op het festival items van een speciale, duurzame collectie kopen. Deze kledingcollectie is ontworpen met Le Café Noir Studio en gemaakt van 100% organisch katoen. Kortom: duurzaam genieten op Amsterdam Open Air.


Vond je dit een leuk artikel om te lezen?

post a comment