Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  Yachtlife Croatia; feestend op een yacht Kroatië ontdekken
yachtlife-croatia

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

De beste manier om Kroatië te ontdekken is per boot. Je kunt bijna ieder moment een duik in de zee nemen en een tintje krijgen gaat daar ook nog eens wat sneller. Wat dacht je van feestend op een Yacht langs de mooiste plekken van Kroatie? Door Yachtlife Croatia is dat mogelijk. Staat dit nog niet op jouw bucketlist? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen.
yachtlife-croatia

Wat is Yachtlife Croatia?

Themafeesten, mensen ontmoeten, duiken in het heldere water, lekker zonnebaden op het dek, nog meer feesten én avonturen op elke locatie waar het schip aanlegt. Een week lang ga je onvergetelijke momenten meemaken en had je deze vakantie echt niet willen missen. De sfeer is goed en je zit op een super mooie yacht. Er zullen dj’s draaien aan boord en niet te vergeten; er is een goedgevulde bar.

Voorbeeld dagplanning

Je zult je natuurlijk afvragen hoe zo’n dag bij Yachtlife Croatia er uit zal zijn. Zie hieronder een voorbeelddag:
08:00 – Opstaan en genieten van een heerlijk ontbijt.
09:00 – Lekker bijkleuren in de zon en waarschijnlijk een paar uurtjes slaap inhalen…
10:00 – Een duik nemen in de prachtige zee terwijl er een dj muziek draait.
12:30 – Lunchen.
14:00  – De ‘blue caves’ ontdekken.
16:00 – Een feest met allemaal opblaasbedden, flamingo’s, banden, etc.
17:00 – Een zonsondergangfeest op het top dek.
19:00 – Uiteten in de haven.
21:00 – Weer een feest op de yacht.
22:00 – Naar de beste clubs van Kroatië.
02:00 – Slapen(?)
Repeat!

Algemene informatie over Yachtlife Croatia

Nu je eenmaal enthousiast bent geworden voor dit vette avontuur, is het natuurlijk ook belangrijk om wat algemene informatie over Yachtlife te krijgen. Veel dingen zijn inbegrepen, zoals: de reisleiders, de overnachtingen, ontbijt en lunch, de dj’s en één nachtclub ticket. Dit betekent dus dat je de rest van de nachtclubs zelf moet betalen. Simpele dingen zoals alcohol en snacks zijn ook voor eigen kosten. Ook de vlucht is niet inbegrepen, wel kun je dit erbij boeken.
Er zijn twee verschillende boten die je kunt boeken:

Gezellig & comfortabel, Sapphire

Deze grote yacht is beschikbaar voor 40 personen. Sapphire heeft redelijk ruime cabines, een hot tub, airco (niet onbelangrijk), super vriendelijk personeel en heerlijk eten.

Luxe & stijl, Pearl

Pearl is voor de mensen die wat meer van luxe houden. Er kunnen 38 passagiers op deze yacht en er is een groot zondek. De cabines hebben airco en ieder zijn eigen badkamer.
Begint bij jou het feestgevoel al te kriebelen? Bezoek de website en maak een boeking!


Meer Kroatië inspiratie? Lees dan ook onze artikelen over Rondreizen op Kroatië en Eilandhoppen op Kroatië.


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment