Top
  >  Bestemmingen   >  Glamping is hot!
o

Glamping is een combinatie van overnachten in de natuur, maar wel met de luxe van thuis. Geen eigen tent meer opzetten, niet met een wc-rol onder je arm naar het sanitair gebouw en ook niet meer koken op een klein gaspitje. Tijdens een Glamping-ervaring is het tijd om echt te genieten.

Wat is Glamping?

Al jaren is kamperen één van de populairste manieren om op vakantie te gaan. Maar sinds kort is daar een nieuwe dimensie aan toegevoegd, namelijk Glamorous Camping, oftewel Glamping.
Bij Glamping verblijf je in een luxueuze safaritent, Mongoolse yurt of zelfs een boomhut, die van alle gemakken voorzien is. Comfortabele bedden staan op je te wachten, een ruime keuken waar je heerlijke gerechten kunt bereiden en een loungeset waar je buiten kunt genieten van een drankje in de zon. En dan hebben we het niet eens gehad over tenten die beschikken over hun eigen badkamer met ligbad.

Glamping

Casa del Mundo

Glampings.nl

Benieuwd naar het aanbod of wil je je oriënteren op een Glamping vakantie? Op Glampings.nl vind je een collectie van unieke Glamping locaties in Europa. De website is een verzameling van unieke overnachtingsmogelijkheden. Zie je een safaritent, yurt, pipowagen of boomhut die aan jouw wensen voldoet? Dan kun je doorklikken naar de desbetreffende website van de accommodatie. Op deze manier krijg je direct contact met de accommodatiehouder en weet je meteen of je er terecht kunt in door jou gewenste periode.
Kies voor een strandlodge aan de Zeeuwse kust, een safaritent tussen de olijfbomen in Portugal, slaap tussen de beren in België of ga op vakantie in een authentieke pipowagen in Spanje.

Glamping

Kimaro Farmhouse


Daarnaast staan er ook back to basic vakanties op, gericht op beleving en niet alleen op luxe. Op deze locaties moet je zelf hout hakken, een kampvuur maken en slapen op een rendierenvel. Tijdens zo’n soort vakantie verblijf je in een originele Indianentent en sta je echt in contact met de natuur om je heen.
Glamping

Westside ranch


Heb jij al eens een Glamping vakantie geboekt? Ben erg benieuwd waar je toen verbleef! Laat je het ons weten.


<< Dit artikel is geschreven in samenwerking met Glampings.nl om jullie te informeren over glamping, de mogelijkheden, het aanbod en hoe je deze gemakkelijk kunt vergelijken. Beloon jezelf met een luxueuze kampeervakantie en bekijk de collectie op www.glampings.nl. >>

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment