Top
  >  Centraal-Amerika   >  Mexicaanse kookworkshop in San Cristóbal de las Casas, Mexico
kook-cursus-san-cristobal-mexico-6-1

Ga je binnenkort naar Mexico en hou je van Mexicaans eten? Je leert de Mexicaanse keuken pas echt kennen als je er zelf in gaat staan. In San Cristóbal de las Casas, in het culinaire Mexico, vindt een kookworkshop plaats waarbij je niet alleen leert koken in Mexicaanse stijl, maar waar je ook alles leert over de ingrediënten en de cultuur. Hoe tof is dat?! Lees snel verder. 
kook-cursus-san-cristobal-mexico

Kookworkshop bij El Tzitz

El Tzitz is een Mexicaanse kookworkshop die de nadruk legt op lokale producten en specialiteiten. De kooklessen vinden plaats in een prachtig oud gerenoveerd huis in het oudste deel van San Cristóbal de las Casas. Rond het huis bevinden zich prachtige tuinen, van waaruit je uitzicht hebt over de stad. Wanneer je je aanmeldt voor de kookcursus kun je ervoor kiezen om voorafgaand een tour te maken naar de grote markt: hier leer je over de ingrediënten, de cultuur en uiteraard over de Mexicaanse keuken.

kook-workshop-san-cristobal-mexico

De markt die je bezoekt tijdens de kookworkshop

kook-workshop-san-cristobal-mexico

Mexicaanse pepers

kook-workshop-san-cristobal-mexico

Bezoek aan de markt tijdens je kookworkshop

Een bijzondere ervaring, aangezien het er nogal anders aan toe gaat dan wij gewend zijn, maar zeker een aanrader! Je leert op deze manier echt de Mexicaanse keuken kennen!
Na terugkomst bereid je alles voor met de groep en kan het kokkerellen beginnen. Natuurlijk mag je tot slot alles lekker zelf opeten.

kook-workshop-san-cristobal-mexico-1-1ook-workshop-san-cristobal-mexico
Leuk feitje: diegene die zich als eerst aanmeldt voor de workshop mag het menu bepalen. Waar wacht je dus op?!

Informatie over de kookworkshop

Tijden

De kookworkshop wordt aangeboden op maandag, woensdag en vrijdag van 12:00 uur tot 15:00 uur. Indien je je aanmeldt voor een tour naar de grote markt, begint deze om 10:30 uur. Er zijn ook individuele lessen beschikbaar.

Kosten

Voor een groepsworkshop zonder tour over de markt betaal je €27,90 euro. Deze kookles duurt zo’n 2-3 uur. Een groepsworkshop inclusief tour kost €34 euro. Deze workshop duurt zo’n 4-5 uur.
Individuele lessen (of met een vriend) zonder tour over de markt kosten €69,75 euro. Individuele kooklessen met een tour kosten €82,83 euro.

Reserveren

Je kunt een kookworkshop bij El Tzitz reserveren via het contactformulier. Wij raden je echt aan dit te doen tijdens je bezoek aan San Cristobal!


Inspiratie opdoen voor je reis naar Mexico?

post a comment