Top
  >  Gadgets   >  Reisgadgets voor de mooiste beelden
Reisgadgets-mooie-beelden

Laatst bijgewerkt op augustus 10, 2020

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. Nee dat klopt, niet als je geen goede camera mee hebt op vakantie. En dat is toch wel erg jammer. Want wat is er leuker dan het showen van je vakantiekiekjes? Van die betoverende waterval, reusachtige berg of prachtige natuur. Het is nagenieten geblazen met deze toppers.

Nikon COOLPIX W300

Weer of geen weer, deze Nikon COOLPIX W300 laat jou zeker niet in de steek. Neem hem mee op avontuur, door de lucht of in het water. Waar je deze compacte camera ook gebruikt, één ding is zeker: je legt alles eenvoudig vast met een druk op de knop. Problemen door weinig licht zijn verleden tijd met de NIKKOR-groothoekobjectief. Plaatjes geschoten? Houd je reis bij via geotags. Toffe feature: met de SnapBridge-verbinding kun je de camera ook op afstand bedienen via je smartdevice. En dan heb je ook nog eens de keuze tussen 4 verschillende kleuren. Het moet niet gekker worden.

reisgadgets camera's

Nikon COOLPIX W300

GoPro Hero5

Inmiddels is GoPro een bekende term geworden, wat eigenlijk slechts het merk achter de action cam, oftewel de actie camera is. Maar als trendsetters en ontwikkelaars van deze camera’s hebben zij dit zeker verdiend. Naast haarscherpe resolutie en goede actie beelden die je met deze camera’s kunt maken, zijn ze ook nog eens waterdicht en stootvast.
Inmiddels is de GoPro Hero5 op de markt. Niet alleen een kleine compacte camera die je gemakkelijk overal mee naar toe neemt, maar ook nog eens werk uit handen neemt. De camera stuurt namelijk de beelden naar je mobiele apparaat en maakt hier meteen een video van! Deze QuickStory bevat de beelden van dat specifieke moment inclusief effecten en muziek. Terwijl jij dus geniet op je toffe locatie ergens ter wereld, is je video in elkaar gezet en klaar om met je netwerk te delen!

reis gadgets camera's

GoPro Hero5

Nikon COOLPIX B700

Zoom in met deze 20,3-megapixel camera voor de scherpste, kleinste details. Zo zie je later dingen terug, waarvan je niet wist dat ze er waren. En door de korte opstarttijd en snelle AF van de Nikon COOLPIX B700 hoef je geen moment meer te missen. Perfect voor spannende situaties zoals safari en wintersport. Zegt een foto te weinig? Zet het op video. Naast goede beelden levert de microfoon top geluid, zodat je zelfs dat ene krekeltje vastlegt. 1,5 uur achter elkaar. En wat dacht je van nooit meer slechte beelden door de optische vibratiereductie?  Jip, wij zijn fan!
Benieuwd naar de kwaliteit van de beelden? Bekijk hier onze reis video’s gemaakt met deze camera.

reisgadgets camera's

Nikon COOLPIX B700

DJI Mavic Pro Drone

Over het water, langs de rotsen en tussen de bergtoppen: allemaal geen probleem voor de krachtige DJI Mavic Pro Drone. Met een bereik van 7k m en een vliegtijd van 27 minuten leg je eenvoudig de meest onbereikbare plekken vast. En je hoeft niet bang te zijn de drone te beschadigen, want de sensoren zorgen ervoor dat je de kleinste obstakels nog ontwijkt. Ben je een beginner en heb je het vliegen nog niet zo goed onder de knie? Selecteer wat je wilt volgen en de ActiveTrack functie doet de rest. Doordat hij opklapbaar is tot de grootte van je handpalm, kun je hem echt overal mee naartoe nemen. Klinkt geweldig? Dat is hij zeker! Wil je toch wat hulp bij het vliegen, dan kan ik zeker een Drone praktijk dag adviseren. Na een middagje vliegen heb je het zo onder de knie!
Let wel op waar je gaat filmen en zorg dat je bekend bent met de regels van dat land voordat je hem de lucht in laat gaan. Te gekke beelden krijg je zeker, maar je wilt natuurlijk niet de plaatselijke politie op je dak.
Benieuwd naar de beelden die wij met deze DJI Mavic Pro hebben gemaakt? Bekijk ons Instagram account en wordt ook een drone-freak!

reisgadgets camera's

DJI Mavic Pro Drone

Weet jij nog een dijk van een plaatjesschieter? Deel het in een reactie!

Psst. Do(n’t) tell!


>> Dol op gadgets? Bekijk de lijst met 5x toffe gadgets voor op reis. <<


 

post a comment