Top
  >  Gadgets   >  Must have: de Thule RoundTrip Snowboardtas
thule-snowboardtas

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

Ga jij binnenkort op wintersport of struggle je vaak met het meenemen van je snowboard en wintersportkleding? Thule introduceert een ruime snowboardroller: een mooie snowboardtas waarmee je je wintersportspullen niet alleen gemakkelijk meeneemt (en rolt) naar iedere bestemming, maar die ook nog eens je snowboard beschermt.

Eigenschappen snowboardtas

De snowboardroller (snowboardtas) van Thule is in twee kleuren verkrijgbaar en is geschikt voor twee snowboards van maximaal 165 cm lang. Het grote voordeel van deze snowboardtas, is dat je naast je snowboard ook allebei je boots erin op kunt bergen in de bijgeleverde hoezen, en er tot slot ook nog ruimte beschikbaar is voor het opbergen van extra kleding en accessoires. Daarnaast bescherm je je snowboard en kleding met de gevoerde boardhoezen met treksluiting. Zo houd je ook heel gemakkelijk orde in je tas! Je neemt de tas makkelijk mee dankzij de soepele wieltjes, en draag je hem liever aan de hand, dan kan je gebruik maken van de praktische handgrepen. Spullen in de tas verschuiven niet, doordat er een compressierim binnenin zit. De betrouwbare, S-vormige YKK-ritsen zorgen voor een soepele toegang en voor de snowboardtas is ook nog een slot verkrijgbaar, waarmee je je ritsen kunt vergrendelen. Zo schrik je alle dieven af.
Je kan deze snowboardtas kopen vanaf 99,45 euro.
thule-snowboardtas

Specificaties

De tas is gemaakt van Polyester, en is 173 x 46 x 19 cm. Hij weegt maar 3.3 kg! De tas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en poseidon (blauw).
snowboardtas-thule


Ben je helemaal in de wintersportsfeer gekomen en wil je geïnspireerd worden voor bestemmingen? Ontdek dan hier al onze reisverhalen over de wintersport


Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer jij iets boekt of bestelt krijgen wij hier een kleine vergoeding voor. Voor jou wordt de prijs nooit duurder of het aanbod nadeliger. Wij plaatsen alleen affiliate links van producten of bedrijven waar wij achter staan. Iets wat wij zelf graag gebruiken of zaken mee doen en daarom aan jullie willen adviseren.

post a comment