Top
  >  Europa   >  3x de mooiste stranden op La Palma, Canarische eilanden
mooiste-stranden-la-palma-2

Laatst bijgewerkt op januari 13, 2021

La Palma; ookwel ‘La Isla Bonita’ door de locals genoemd. Wat het mooie eiland betekent. Naast dat dit Canarische eiland erg mooi is, is het ook erg groen en botanisch. Wandelen, zwemmen, maar vooral chillen en tot rust komen kan goed op La Palma. Daarom heb ik stranden van dit eiland verzameld en van de mooiste een top drie gemaakt.

Nogales

Als je op zoek bent naar een strand met wat meer actie dan is Nogales ideaal. De zee is wat ruiger dan de normale stranden en hierdoor moet je oppassen en voorzichtig zijn. Nogales trekt je gelijk aan door het zwarte zand. Ook is het zeker de moeite waard om naar het uitkijkpunt te gaan. Hier heb je een prachtig uitzicht over het strand.
mooiste-stranden-la-palma

Charco Azul

Oke, dit is dan misschien niet echt een strand, maar zeker wel de moeite waard de avonturiers. Charco Azul heeft natuurlijke zwembaden gevormd door vulkanische lavastromen. Naast dat je uitzicht hebt over de prachtige oceaan, is hier ook een mooie waterval.

Los Cancajos

Los Cancajos is een ontzettend mooi strand met prachtige groene uitzichten. Dit is een relatief klein strand vergeleken met de normale stranden van La Palma. Het zand van Los Cancajos is zwart, wat dit toch een alternatieve blik geeft. Bekijk hier een adembenemend mooie zonsondergang en kom tot rust.
mooiste-stranden-la-palma-2
Vakantieplannen voor La Palma? Lees dan ook: 3 luxe hotels in La Palma en de 3 mooiste wandelroutes van La Palma!


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment