Top
  >  Eten & Drinken   >  Bergen aan Zee

Laatst bijgewerkt op juli 10, 2022

Het terras zit vol tijdens een zonnige dag bij Beachclub blooming beach, en terwijl wij genieten van ons uitgebreide diner, zien we langzaam de zon verdwijnen in de oceaan. Na een heerlijke zomerse avond kruipen wij onder de wol van hotel blooming, vlak bij de beachclub in het pittoreske stadje Bergen. Vol energie starten we de dag met een goed ontbijt, bezoek aan de sauna en wandeling door het bos, voordat de zon er weer een warme dag van maakt. 

24 uur in Bergen aan Zee is zo gek nog niet. Een mini staycation, die wij iedereen aanraden. Gewoon omdat het kan, of juist om even op te laden of te ontladen. Wat het ook is: laat deze video je inspireren voor een fijn verblijf in eigen land.


Meer inspiratie voor je bezoek aan Bergen? Lees dan hier ons verhaal over 24 uur in Bergen of onze review over Hotel Blooming.


Contact & Informatie
Hotel blooming
Duinweg 5
1861 GL Bergen
Tel: 0725820520
bloom@weareblooming.com
Website: Hotel blooming
Beachclub blooming beach
Parkweg 37
1865 AG Bergen aan Zee
Tel: 0725820650
bloom@weareblooming.com
Website: blooming beach

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment