Top
  >  Hotels & Accommodaties   >  Bijzonder overnachten in de Sunfield Tipi Sunrise
bijzonder-overnachten-Sunfield-Tipi-Sunrise

Waarom zou je nog gaan slapen als je toch al in een droom zit? Net aan de grens van Duitsland kun je sprookjesachtig kamperen in de Sunfield Tipi Sunrise op Parc Buitengewoon. De plek waar je de frisse lucht kunt inademen terwijl de zonnestralen op je gezicht landen. Geniet van een sfeervolle en comfortabele plek in de natuur. Glamping in de Sunfield Tipi is een droom die uitkomt. 

Weg van de drukke steden

In het dunbevolkte dorpje Ven-Zelderheide in Noord-Limburg kun je optimaal genieten van de rust. Verruil het drukke stadsleven en kom weer helemaal op adem in de natuur. De Sunfield Tipi geeft je een prachtig, vrij uitzicht. Geen snelwegen of drukke straten, helemaal niks. Je wordt omringt door bomen en de prachtige natuur die Noord-Limburg te bieden heeft. Een echte oase van rust. Neem de benenwagen door het natuurgebied genaamd Zelderse Driessen. Het glooiende landschap van 53 hectare met haar prachtige rivierduinen, heuvels en heideveldjes is zeker het bezoeken waard.

bijzonder-overnachten-Sunfield-Tipi-Sunrise

Het uitzicht vanuit de tipi

Een ‘huiskamer’ in de natuur

Een verblijf in de Sunfield Tipi voldoet aan alle eisen voor een onvergetelijk en sprookjesachtig verblijf. De accommodatie is warm en sfeervol ingericht met Jazzy-elementen, zoals een chesterfield bank. Deze tipi is een kegelvormige tent die verrassend veel ruimte bevat. Je kunt in slaap vallen op een kingsize bed of lekker ontspannen in de smaakvolle zithoek. Je beschikt zelfs over eigen sanitair, zodat je bij wijze van spreken de hele vakantie niet meer uit de tent hoeft. Oftewel: douchen met vrij uitzicht over het land en ’s avonds niet met een rolletje wc-papier het park over hoeven! Wie houdt er nou niet van glamperen?! Kortom: je kunt hier optimaal genieten van het buitenleven.

bijzonder-overnachten-Sunfield-Tipi-Sunrise

Geniet van alle luxe

Zoals je misschien al door had, krijg je hier een comfortabele plek om een aantal dagen helemaal tot rust te komen. Naast dat de accommodatie erg aangenaam en sfeervol is, heeft het ook zijn luxe. De Sunfield Tipi Sunrise beschikt over elektriciteit en een eigen koelkast. Om je ochtend goed te beginnen, vind je er een Nespresso-koffieapparaat en een waterkoker. Zo kun je op je eigen privé-terras genieten van de zonsopgang met een vers kopje koffie. Maak je hoofd helemaal leeg en geniet van de luxe terwijl je midden in de natuur zit. Maak je verblijf compleet en maak gebruik van de ontbijtservice van Parc Buitengewoon. Op het gewenste tijdstip staat er dan een heerlijk, vers ontbijt voor je klaar.

ontbijt-parc-buitengewoon

Kamperen in de winter

Ga je hier heen in de winter? Met de houtkachel kun je het tijdens je verblijf ook warm houden. Geniet van de prachtige besneeuwde omgeving vanaf je privé-terras of maak een wandeling in de natuur. De sneeuw maakt de omgeving nog romantischer.

Boek je verblijf

De Sunfield Tipi’s staan op Parc Buitengewoon en zijn er in 2 varianten: de sunrise en sunset. Ontdek jouw favoriete tipi en boek je verblijf online!

 


Heb je de smaak te pakken gekregen?

 Wij hebben ook geschreven over Glamping in de Vinkeveenseplassen waar je ook heerlijk kan overnachten.

post a comment