Top
  >  Eten & Drinken   >  Happyhappyjoyjoy opent derde locatie in de Pijp
hjj-3e-locatie-eten

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Afgelopen 10 september opende Happyhappyjoyjoy haar 3e locatie op de Amsterdamse Ceintuurbaan nummer 256. Het Aziatische restaurant verspreid zich verder na het succes van de andere twee vestigingen in Amsterdam West en Oost. Met de Noord-Zuid lijn op steenworp afstand voorziet Happyhappyjoyjoy South de Pijp en Zuid van baos, curry’s, dimsum en vele andere Aziatische heerlijkheden.

Het menu van de nieuwe locatie

In de basis zal het menu van Happyhappyjoyjoy hetzelfde blijven als de restaurants in West en Oost, maar bij de nieuwe zaak is tevens geen verschil tussen voor- of hoofdgerecht. Gasten kunnen genieten van kleine gerechten om te delen, waar de tafel vol mee staat. Natuurlijk kunnen de afgelopen-maand-gelanceerde kleurrijke rainbaos ook besteld worden bij de nieuwe locatie. Er is zeker geen gebrek aan dranken, Happyhappyjoyjoy heeft namelijk haar drankenkaart uitgebreid met speciaalbieren van eigen recept. Zo is er nu naast Hop Hop met citroengras ook Tigerlilly, Jin Jin en Miss Mimi, en zijn er daarnaast ook Aziatische frisdranken, verse kokosnoot of sake te bestellen.

Aziatisch Streetfood To Go & Asian High Tea

Happyhappyjoyjoy South zal toch niet helemaal hetzelfde zijn als de andere vestigingen. Omdat het restaurant tegenover het metrostation van de Noord-Zuid lijn zit, is Aziatisch streetfood-to go een must. Voor reizigers is bijvoorbeeld een Bahn MI, Bubble Tea of een broodje Rendang ideaal om mee te nemen. Vanaf eind september is het bij Happyhappyjoyjoy ook mogelijk om een Asian High Tea te organiseren. Het komt overeen met een normale High Tea, maar is natuurlijk met alleen maar Aiatische hapjes.

Geheel eigen identiteit & nieuwe features

Net zoals in West en Oost, is het interieur van de nieuwe locatie erg spraakmakend. Het heeft dezelfde levendige sfeer, maar wel een geheel eigen identiteit. Ook heeft het nieuwe features zoals een private dining en een photoboot.

Openingstijden

De keuken van Happyhappyjoyjoy South is op zondag tot donderdag geopend van 12:00 uur tot 01:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 02:00 uur.
Reserveer


Meer Amsterdam tips?

post a comment