Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  Hotel Arena X Amsterdam Dance Event
hotel-arena-ade-partyzaal

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

Het is bijna zover: de 23e editie van het Amsterdam Dance Event! Amsterdam is vijf dagen ‘up and running’ en het draait dan alleen maar om muziek. Het event heeft maar liefst 140 locaties, 2.500 artiesten en naar schatting 400.000 bezoekers. Natuurlijk opent Hotel Arena ook haar deuren.
De Kapel, het pronkstuk en het middelpunt van Hotel Arena, biedt tijdens het event een driedaagse clubprogrammering aan: van hits uit de 90’s tot de beste electro deuntjes.

Fotocredits: Tycho Müller

The Hidden People

De eerste avond van Hotel Arena X ADE, op donderdag 18 oktober 2018, wordt afgetrapt met een debuutparty van The Hidden People X FMLY. De headliner van dit feest is Alex Niggeman. Doordat hij in drie maanden 40 shows heeft gegeven, weet hij zeker hoe hij een feestje moet bouwen. In de line-up staan grote namen zoals Breach, Butch, Detroit Swindle en een ‘special guest’ van Comatonse Recording. Het feest duurt van 22:00 – 08:00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 28 euro.

Terug Naar Toen

Ga jij nog steeds los op ‘gouwe ouwe’ hits van Britney Spears en de Spice Girls? Dan is voor jou Terug naar Toen the place to be. Oude herinneringen ophalen met hits uit de 90’s en 00’s of juist nieuwe maken doe je op dit feest, op vrijdag 19 oktober 2018. Het begint om 23:00 uur en eindigt om 06:00. Je betaalt 20 euro voor een kaartje.

Hakuna Matata

Don’t worry, be happy and dance! Amsterdam Dance Event wordt afgesloten met de Hakuna Matata ADE Special. Dit feest is last but defenitely not least; voor de line up van dit feest wordt flink uitgepakt. Je maakt deze avond een muzikale rondreis met grote namen zoals Guy Gravier, Anansi, Awanto 3 en een mystery guest. Dit wil je horen: samen met zijn ‘brother from another mother’ Mark du Mosch, draait Davind Vunk een back to back set. Het laatste feest van ADE x Hotel Arena vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2018 van 23:00 tot 06:00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.
hotel-arena-amsterdam-dance-event

Fotocredits: Tycho Müller

Hotel Arena

De oude Kapel van het St. Elisabeth-Gesticht wordt door de meeste Amsterdammers herinnert als populair poppodium en unieke club. Door de enorme verbouwing van afgelopen jaar heeft de betoverende sfeer van de Kapel weer kunnen herrijzen. Het is door de magische sfeer, die gecreeëerd wordt door marmeren zuilen en originele fresco’s, dé ideale feestlocatie.
Een nieuw (cultureel) programma is begin dit jaar in het leven geroepen, waarbij het vooral draait om soepel dansbare muziek, ontmoeting en gezamenlijk proosten op het weekend. Door de nieuwe concepten als Vondel Disco, Juicy en Jeux de Borrel staat de Kapel weer op de kaart als hotspot voor VrijMiBo’s en clubavonden. Hotel Arena maakt zich op voor ’s werelds grootste elektronisch muziekfestival.


Alvast inspiratie opdoen voor het volgende festivalseizoen? Klik hier voor de leukste festivals van Europa.

post a comment