Top
  >  Eten & Drinken   >  6x gezond lunchen in Tilburg
lunch-gezond-tilburg-de-groene-chef

Laatst bijgewerkt op november 3, 2022

Lekker en gezond lunchen in Tilburg? Check deze favoriete hotspots voor een healthy lunch, van poké bowls tot coucous en vegan kunstwerkjes. Want boterhammen met kroket of vette tosti’s zijn wel heel erg 2018. 

EethuisTwintig

Aan de Piushaven in Tilburg vind je EethuisTwintig. Met lekker weer zit je buiten heerlijk langs het water, binnen zit je heel cozy. Op zaterdag en zondag kun je er ook verantwoord ontbijten.
Website: EethuisTwintig
Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag geopend vanaf 11:00 uur-23:00 uur, z
aterdag en zondag vanaf 10:00 uur geopend.
Reserveer
lunchen-in-tilburg

Poké and More

Poké bowls, dat heeft geen uitleg meer nodig. Het ultieme comfort food stel je zelf samen bij Poké and More, waarbij je ruime keuze hebt aan ingrediënten en toppings. Daarnaast kun je hier ook je eigen yoghurt bowl samenstellen.

Website: Poké and More
Openingstijden: maandag en zondag geopend van 12:00 tot 21:00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur.

lunchen-in-tilburg

Mr. Morris

Mr. Morris: de ultieme gezonde lunchplek waar elke foodie aan zijn of haar trekken komt! De lunchroom serveert ontbijt en lunch, hebben een hele uitgebreide juicekaart en hun producten zijn veelal fairtrade en biologisch.
Website: Mr. Morris
Openingstijden: maandag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 17:30 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur. 
lunchen-in-tilburg

Bakkerij van planten

Officieel geen echte lunchplek, maar taart als lunch is zo nu en dan niet heel erg, toch? Vooral niet als het deze prachtige creaties van de volledige vegan Bakkerij van planten zijn. Heel verantwoord taartjes eten dus! De bakkerij zit in Velerlei, een verzamelplek midden in het centrum van Tilburg, waar nog meer andere leuke shopjes zitten. Chai taart met karamel en vijgen of blueberry no-cheesecake, het klinkt allemaal even goed.
Website: Bakkerij van planten
Openingstijden: dinsdag tot vrijdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. 
lunchen-in-tilburg

De CousCousbar

In hetzelfde pand als Bakkerij van planten zit ook de CousCousbar, de allereerste van heel Nederland zelfs. Hier stel je zelf je couscous maaltijd samen of bestel je een van de vier specialiteiten. Zoetekauwen kunnen hier ook genieten van allerlei lekkere Marokkaanse zoetigheden.
Website: De CousCousbar
Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 20:00 uur.
lunchen-in-tilburg

De Groene Chef

In Bank15, aan de Spoorlaan, vind je De Groene Chef. De eigenaresse is een kei in het veganisen van gerechten. Yes, alles is vegan bij De Groene Chef! Zoals de Sloppy Oyster, een Italiaanse bol met barbecue pulled oesterzwammen, of de Loaded Tortilla Bowl (favoriet!) Naast dat alles ontzettend lekker is, ziet het er ook super mooi uit.
Website: De Groene Chef
Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 uur tot 20:30 uur.
lunchen-in-tilburg


Na de lunch een kopje koffie drinken in Tilburg?

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment