Top
  >  Europa   >  The Hoxton Hotel Amsterdam
The-hoxton-hotel

Laatst bijgewerkt op januari 8, 2021

Sinds gister is de eerste internationale vestiging van The Hoxton Hotels geopend in Amsterdam. Met ruim 111 kamers, verdeeld over vijf panden, en een interieur ontwerp van duo Nicemakers, is deze new kid in town meteen een hotspot om naar toe te gaan.
The Hoxton, The Hoxton Hotel, The Hoxton Hotels, Hoxton Hotel, Hoxton Hotels, Hoxton Amsterdam, The Hoxton Amsterdam, The Hoxton Hotel Amsterdam, Hotel Amsterdam, Herengracht hotel Amsterdam, Single hotel Amsterdam, restaurant Amsterdam, Bar Amsterdam, hotel Amsterdam, hotel centrum Amsterdam, design hotel Amsterdam, luxe hotel Amsterdam, Travel Rumors, waar slapen in Amsterdam, Amsterdam tips, Amsterdam weekend guide, Amsterdam overnachten, hotels in Amsterdam, hostels in Amsterdam
Met uitzicht op de Herengracht en de Singel, bevindt The Hoxton, Amsterdam in hartje Amsterdam. Naast de ruime hoeveelheid kamers, bieden zij ook een appartement aan voor langer verblijf, diverse vergader- en event ruimtes, een restaurant en een bar. Het hotel kent een intieme setting, waarbij de diverse faciliteiten op één plek bij elkaar te vinden zijn, wat zorgt voor een fijne plek om naar toe te gaan voor een borrel, een hapje of een uitgebreid diner.
Daarnaast organiseerd The Hoxton, Amsterdam diverse toffe evenementen die je niet wilt missen, zoals yoga lessen, een arty party en een nailbar. Ook komt er een pop-up barbershop.  Een volledig overzicht van de komende events vind je op de Facebook pagina van The Hoxton, Amsterdam.
De hotelgroep staat bekend om haar creativiteit en onderscheidend vermogen. Dit zie je terug in het interieur, de communicatie zoals de namen van de kamertypen, de faciliteiten en service. Kamerprijzen starten vanaf 119 Euro en lopen op tot zo’n 359 Euro (afhankelijk van seizoen en kamertype).
Naast Amsterdam, zijn er nog twee The Hoxton hotels in Londen en één in New York te vinden.
Contact en info
The Hoxton Amsterdam hotel
Herengracht 255
1016 BJ Amsterdam
0208885555
Website: The Hoxton, Amsterdam

Psst. Do(n’t) tell!

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment